Mijodrag Sredojevic

Beograd

Član od: 06.10.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio | Vinili, CD i kasete > Originalni CD-ovi | Strani

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ZAOBILAZITE OVOG LIKA NE NE POSLUJTE S NJIM! Zalosno je da postoje likovi koji na ovakav nacin drugima oduzimaju vreme i prave im trosak. Dao mi je pogresnu adresu za slanje i tudji fiksni telefon dok mu mobilni broj iz profila ne postoji. Onda je nemusto pokusao da me ubedi da sam ja pogresio adresu, da je dao adresu druga (a svoje ime i ko zna ciji telefon) i, naravno, nije hteo da ide u postu da prezume posiljku. Iz prethodnih ocena i komentara se vidi da je to vec radio ranije i ne verujte mu nista kad napise komentar ispod koji ce sadrzati ko zna kave nebuloze ovaj put.

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moralo je i ovo nekad da mi se desi, da dam negativnu. Poslao sam coveku igru Far Cry Primal Collectors Edition pouzecem 13.10.16, iz poste mu ostavili izvestaj da preuzme paket, sto on to nije ucinio do 22.10.16(a rekao je da ce preuzeti) i meni se vratio paket, za koji sam morao platiti postarinu. Sad se ne javlja na telefon. Ne razumem zasto trazite da Vam saljem igru, kad je ne zelite. Zaobilazak ovog clana u sirokom luku.
Poslao na pogrešnu adresu....očekuje da ja ispravljam njegovu grešku i idem do glavne pošte da preuzmem.... A na telefon me nije zvao.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.