Mika

Trstenik

Član od: 18.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

telefon koji sam uzeo je neispravan ima problem sa sistemom. drugi je zakljucan negativna ocena za clana
U oglasu je bilo naglaseno da je telefon ZAKLJUCAN i da treba da se otkljuca..Telefon koji mi je poslao u zamenu je poslat u stanju koje ne odgvoara opisu ,zvucnik je pokvaren i fali poklopac,i pored toga sam mu dao pozitivnu ocenu,a on je meni dao negativnu.Ne razumem samo kako te nije sramota da mi das negativnu?kao sto se moze videti imam preko 20 prodatih telefona sa kojima su svi bili zadovoljni osim ova dva clana koji su bili uopznati sa stanjima telefona,i sad nesto izmisljaju.Zaista je neverovatno kakvih sve ljudi ovde ima,i zaista je neverovatno da ima ovakvih propusta na sajtu kao sto je ovaj

Mobilni telefoni > Sony Ericsson

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek reklamirao telefon. Ja prihvatio reklamaciju. Vratio paket NE kako smo se dogovorili vec nedelju dana kasnije i ne sluzbom kojom smo se dogovorili. U napomeni je pisalo kompjuterske komponente. Ja coveka ne poznajem ali da ostanem bez telefona i para stvarno nenasedam.
ocenu za telefon tu je dao neko drugi a ne ja?odmah si izmenio sa arc s na arc i ocenio ti drugi i dao pozitivnu,!dobio je moju potrvdu da moze da otvori paket,rekao sam mu da sam stavio rač.komp. zbog manje postarine i rekao je ok .poslao sam mu nakon 3,4 dana sa objasnjenjem koje je prihvatio rekao ok.da bi posle tamo izmisljao nesto i ne prihvatio paket,20 poziva i poruka sam mu pustio na koje se nije javljao i nije odgovarao!

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon je stigao u neispravnom stanju. Nista nije na njemu kako je pisalo u oglasu. Svi srafovi na njemu su pomerani i iskrivljeni, tako da se vidi da je telefon vec popravljan od strane nestrucnog lica. U oglasu je navedeno da je telefon star tri meseca, sto se ne slaze sa njegovim cinjenicnim stanjem. Upali se. .. i odmah ugasio. .. .jednostavno receno mrtav telefon. Moze da posluzi jedino deci za igru. .. istina skupu. .. jer je placen 11500 din. Ne kupujte od ovog clana nista, jer prodaje neispravne stvari. .. nazalost.
dragi gospodine,sta ste vi radili sa telefonom to ja ne znam,kod mene ne prolaze te priče!poslaop sam vam kompletno ispravan i uredan telefon,kao sto je u oglasu i pisalo!da li se u toku transporta nesto pokvarilo ili ste ga vi pokvarili to nije do mene!moje ocene govore o tome da li sam posten ili ne!2 telefona sam prodao i vidite komentare i ocene.prema tome molim kp tim da mi skine ovu negativnu ocenu,hvala!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.