Mika

Lazarevac

Član od: 06.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Patosnice, presvlake i tapacirung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac kojeg treba izbegavati. Nimalo korektan i veoma neozbiljan. Šalje SMS umesto da pozove. Kupio je predmet koji je tačan u opisu i na slikama je detaljno prikazan svaki deo, za 499 dinara. Na moj predlog da mu vratim novac, nije pristao jer on mora platiti poštarinu. Što je normalno kod svakog prodavca, jer Vama ako se nešto ne sviđa može da se vrati ali taj predmet morate nekako dostaviti prodavcu o Vašem trošku i novac za taj predmet će biti refundiran. Dao mi je negativnu ocenu, na sasvim drugi predmet. Što je jako neozbiljno sa njegove strane. Moj savet je da se pazite ovog kupca. Njegov dinar je težak kao trepča, za mrvu na tepihu će Vam praviti problem.
moram reci da ovo sto je napisao ovaj "navodno"proizvodjac nije u potpunosti tacno.Kao prvo "Platio"sam patosnice i postarinu a on je naveo da nisam,Porukom sam ga pitao da li moze da mi napravi patosnice za Tojotu Celicu a kada mi je rekao da moze ali da mu posaljem sablon posto nema sablon za moj auto,-to sam i ucinio. Poslao sam mu sablon postom i narucio jos plus jedne "Univerzalne patosnice.Po dobijanju istih normalno sam platio i ukupnu cenu i postarinu .Medjutim kada sam video TKZV.Univerzalne patosnice ,rekao sam da one ne vrede ni 5.para, a ne 500.din.Hteo sam da mu ih vratim ,on je pristao ali da ja platim postarinu a on ce mi vratiti 500.din.Ako ja za postarinu dam 360.din ,sta sam dobio. Zadrzao sam patosnice i rekao mu da cu ostaviti komentar "Da mu "Univerzalne patosnice ne vrede nista,sto je i tacno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.