Mikazz

Užice

Član od: 24.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Džemperi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost negativna ocena. Korisnik je porucio dzemper, potvrdio da posaljemo posiljku sto smo i uradili ali nazalost posiljku je odbio da primi i vratio je nazad iz nepoznatog razloga bez ikakvog objasnjenja. Pokusali smo da ga kontaktiramo preko kp, sms poruka kao i pozivima ali uzalud on se ne javlja cak ni izvinjenje nismo dobili. Placena dupla postarina, izgubljeno vreme i dosta nerviranja bez razloga. Uglavnom korisnik je , ,tezak" za komunikaciju, nepostuje dogovor placanja nije ni bilo samo nam je napravio stetu. Vama sve najbolje nadam se da necemo imati vise NIKADA prilike da poslujemo! Original odeca team.
Kriv sam. Dogovor sa njihove strane je maksimalno ispoštovan. Ja sam bio u inostranstvu, telefon nije bio kod mene, pa nije postojala ni mogućnost da preuzmem. Tek sam skoro i stigao. Nema razloga za pravdanje. Negativna ocena zaslužena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.