Miki+38345445777 - 0640714557

Štrpce

Član od: 22.06.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Ozvučenja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte ovog prodavca jer sve sto kaze nije istina. Prodaje neispravne stvari. Zaobidjite ga

Audio > Tjuneri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek prodaje robu za koju ni sam ne zna u kakvom je stanju, navedeno u oglasu da je tjuner u dobrom stanju i da je ispraan. Po dolask u Mladenoac sam se uerio da je tjuner ne ispravan. Negatina ocena.

Audio > Zvučnici | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Žao mi je, ali i pored dobre komunikacije dobio sam "originalno" upakirane KEF T27 sa uništenim i neupotrebljivim kalotama. Krivnja je isključivo na prodavatelju.

Audio > CD plejeri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

ja sam clan na ovom sajtu od pocetka postojanja ovog sajta, i nikad nikom nisam dao negativnu ocenu. ali moram upozoriti ljude na prodavce koji pokusavaju da prodaju svoju robu po svaku cenu u razmeni poruka sa doticnim u vezi marantz cd plejera, mi je odgovorio da je CD potpuno O. K: i da moze da mi posalje video na kome se vidi ispravnost cd-a ispostovan dogovor oko slanja uredjaja, ali onda pocinje tragedija uredjaj je donet do dogovorene adrese za preuzimanje, ali prilikom probe uredjaja je ustanovljeno da CD brljavi, i ne nalazi pesme poslao sam poruku doticnom i nisam dobio nikakav odgovor a vidim da doticni i dalje pokusava da proda taj isti CD i dalje kao ispravan i dobar i sta ti ja znam zamolio bih ostale clanove ovog sajta da obrate paznju ubuduce
Doticni gospodin ocekuje od sprave koja je stara 30 godina da radi savrseno a da kosta jeftino,u ovom slucaju CD plejer je ispravan i cita sve diskove ali covek donese potpuno izgrebane CD-e i pokusava da pusta 1 pa 19 pesmu bez greske,i novi CD plejeri brljave na takve skokove sa pesme na pesmu tako da savet svima ako hocete perfekciju kupite NOVO ........

Audio > CD plejeri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

prodavac trazio novac unapred novac poslat . prodavac za plejer napisao da je ispravan da sve radi kako treba . ja sam dobio plejer koji ne odgovara opisu . plejer je ne ispravan .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.