Miki Čabraja

Sombor

Član od: 01.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Za elektroniku i elektriku

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Lupa je oglasena kao nova, medjutim ona je korišćena, i to na način, da jedna led dioda za svetlo stalno blinka, poklopac od baterije je polomljen, i traka za vadjenje baterija je pocepana. Ne samo što nije novo, vec je korisceno i pokvareno. Prodavac je predložio da mu vratim lupu.
lupa potpuno nova ne korištena,verovatno mu se ne sviđa kupljeni predmet pa je vraća i odmah je dao negativnu ocenu iako sam mu rekao da može da vrati kupljeni predmet,stoga smatram da je kupac neozbiljan i neodgovoran,još me je smarao da mu šaljem poštom kao običan paket za razliku od 100 din.skrećem pažnju budućim prodavcima da budu oprezni sa ovim kupcem,vidim da nema nikakvih ocena mora da otvara naloge,kada primi negativnu ocenu,jer meni je govorio da je poštom slao mnogo predmeta.

Elektronika i komponente > Merni uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

prodavac slagao kutija polomljena nemoze se zatvoriti nigde to nije naveo ocigledno cilj samo da proda ne bih kupio ako se nemoze zatvoriti toliko ood mene zaobilazite ga u sirokom luku srdjan nastic
sve se vidi na slikama,da si bolje pogledao sve bi vidio,ocena ti nije korektna,alineka ti služi na čas.moje dosadašnje ocene govore sve o mojoj suradnji sa kupcima i prodavcima na k.p.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.