MiKi PrOdAja

Knjaževac

Član od: 22.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Pojačala za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam ga da li je pojačalo nekad otvarano i popravljano, da li su svi šrafovi na broju i rekao je da je pojačalo vrh, nikad otvarano i popravljano, što nije tačno jer fale šrafovi. Potom sam ga upitao da li nesto krči pri podešavanju basa i ostalih filtera, rekao je da je sve na svom mestu, što takođe nije tačno. Jedan kanal ne radi, kao ni bridge mode, dok se na drugom više čuje šuštanje nego muzika - zvuk. Čak i na tom jednom kanalu koji je jedva ispravan, čuje se još jače šuštanje pri podešavanju filtera. Odmah sam ga pozvao, objasnio mu kakva je situacija i da svetli dioda za PROTECT mode (što on nije znao šta je i pitao me da mu objasnim), rekao sam mu da je pojačalo neispravno, a on je tražio da ga ocenim, da obriše oglas, pa onda da se dogovorimo kako da rešimo situaciju. Paket je bio veoma dobro upakovan, što sam odmah pohvalio, a on je neispravnost pojačala hteo da svali na kurirsku službu. Ponudio sam mu da vratim pojačalo i da mi vrati moj novac (nije mala cifra), što je on naravno odbio. Sve je zabeleženo u porukama koje administratori mogu da pročitaju. OGROMNA NEGATIVNA OCENA I IZBEGAVATI BILO KAKVU SARADNJU SA OVIM ČLANOM! !!
Nije tacno i sigurno necu pisati ovoliki roman kao doticni gospodin koji mnogo pametuje i nakon sto me ocenio posle 4 dana...Pa da krenemo ovako pojacalo sam testirao maksimalno i sve na njemu jer s tim radim kada me je pozvao ja sam njemu objasnio da sve radi besprekorno i da je najbolje licno da dodje proba sve sto ga zanima na sta mi je on odgovorio da mi veruje,osim toga sam ga pitao preko telefona da li je potrebno da mu snimim pojacalo u radu i to je odbio rekao da nema potrebe...Pojacalo sam upakovao maksimalno dobro...ON JE HTEO DA MU POSALJEM JOS JEDNO POJACALO KOJE IMAM JACE NARAVNO KAO I NJEGA DA PROBA PA DA MI VRATI JEDNO STO SAM JA NARAVNO ODBIO JER SAM VIDEO DA HOCE DA ME PREVARI I IZ TOGA RAZLOGA SAM ODBIO VISE BILO KOJU SARADNJU S NJIM JER JE POCEO DA IZMISLJA 101 RAZLOG,ZA KURIRSKU SLUZBU JESAM REKAO DA POSLE PREDAJOM VISE JA NEODGOVARAM ZA PAKET VEC ONI!!! NA KRAJU ME OCENI NEGATIVNOM OCENOM A MENE BLOKIRA KAKO ON NE BI DOBIO OD MENE NEGATIVNU...PA SVAKA CAST LEGENDO SVE NAJBOLJE TEBI ZIV BIO 100GOD!!!

Automobili | Oprema > Pojačala za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Receno je da je pojacalo kao novo, nije, ima znatnih tragova koriscenja. Na pojacalu ne rade konektori, tj mesto gde se stavlja plus kabal, Receno je da je pojacalo 250w, pojacalo je 125w.
E ovako doticni decko je od mene kupio pojacalo 24.02.2020 i kada mu je stiglo probao ga neki njegov drug i javio se naknadno da je zadovoljan nije imao nikakve primedbe ni zamerke,proslo je puna tri meseca nakon cega mi se javlja sa porukom da se pozabavio sa pojacalom i da ima neki spoj ili nesto ne zna ni on, gde idu zice on prespajao nesto sravcigerom gde se stavlja zica za + i ostetio pin...Ja realno tvrdim da se ovde radi o njegovoj gresci i nestrucnosti oko spajanja pojacala...Pojacalo jeste 250w ukupne snage 2x125w ali ocigledno decko ne ume ni semu da procita koja je zalepljena na samom pojacalu sa zadnje strane,Pored svega nigde nije stajalo kao novo u opisu vec (KORISCENO)!!NE PREPORUCUJEM SARADNJU SA OVIM CLANOM,JEDINO AKO NEKO ZELI DA GA ISTO OCENI NEGATIVNOM OCENOM KAO MENE I TO POSLE TRI MESECA KADA POKVARI STVAR KOJU JE KUPIO OD VAS!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.