Miki

Sokobanja

Član od: 30.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Opis telefona, kao nov. Telefon ima hardverski problem, restartuje se non stop, kada je postavljeno pitanje jel ima neku manu i da li radi normalno, kaže da je telefon odličan. Kada mu je rečeno šta se dešava, odgovor je da je kod njega radio, stara fora, ceo život se bavim računarima i telefonima. Strašno, čovek ima sve pozitivne ocene i ovako nešto napravi, bruka i sramota. Eto dokaza da ocene ovde nisu nikakav garant, uredno podignut paket i plaćen, a telefon može u kantu za smeće.
Apsolutno netacno. Telefon jeste odlican, kod mene je radio odlicno i bez ikakve mane. U takvom stanju sam ga i prodao. Ako se nesto slucajno desilo u transportu ( sto je malo verovatno jer paket uvek upakujem odlicno), ili po prijemu paketa kod kupca, to nije moja greska. Moje ocene govore sve, puno telefona sam do sada prodao, nikada nisam imao ovakav problem, naprotiv. Povrh svega, ovom coveku sam dao popust, i jos platio postarinu. Tako da obrazlozenje za negativnu ocenu apsolutno ne stoji.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.