Miki

Niš

Član od: 03.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Slušalice i mikrofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam od gospodina 31 slusalicu za kompjuter. Dobio sam 30. Aj manje vise za taj jedan par slusalica, problem je u tome sto sam narucio jedan model a on mi je polao 5 razlicitih modela. Samo 3 slusalice su bile koje sam porucio. Od 30 komada 3 ne rade uopste. Lik je prestao da se javlja, ne odgovara na poruke. Fora brat mu pakovao slusalice pa nije znao. Zaobidjite prodavca u sirokom luku.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Svetla i signalizacija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

prodavca sam tri puta pitao dali je staklo bez oštećenja rakao je da međutim kada je stiglo na okviru stakla su samo dve žabice od osam postojećih čitave tako da je staklo neupotrebljivo jer ne može da se zakači na far.

Foto-aparati i kamere > Digitalni foto-aparati | Bridž

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

momak je trebao da mi posalje usb -ove za zamenu za fujifilm, medjutim nije hteo da navedem u isporuci da je u pitanju cista zamena nego da ja njemu posaljem fotoaparat a on ce meni kao u isti dan poslati svoju robu , postoo mi se to nije dopalo pokusao sam ga nazvati na telefon medjutim nije mi se javio nego je odgovorio sa porukom da nije u stanju da se javi, gde sam ga ja zamolio da on posalje svoje usb-ove i neka naglasi da je u pitanju zamena a ne da paket kosta 0 din. Odgovor je bio ok medjutim jegovog paketa nema vec tri dana a na poruku mi nije odgovorio. PRIPAZITE SE OVOG CLANA
Druze ti kao pocetnik ces reci da se ljudi pripaze mene koji imam 50 pozitivnih. A zamenu necemo raditi jer ti si ocekivao posiljku unapred. sada ces biti prijavljen kp timu.

Kompjuteri | Desktop > Tastature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek mi poslao neispravnu tastaturu, van originalnog pakovanja, zapakovanu u novine, a u oglasu je stajalo da je nova. Rekao da će poslati drugu ali nije. Prestao da se javlja, kad ga zovnem sa nekog drugog broj javi se i obeća da će poslati i opet ne pošalje i sve tako u krug. Ako budete imali bilo kakvih problema sa ovim članom znajte da ste ostali bez novca. ..

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Šta drugo da kažem, nego izbegavajte saradnju sa ovim članom. Ukratko, kupipo sam sve grafičke od njega za koje je tvrdio da su 100% ispravne, dve su bile ne ispravne, a ostale su popravljane, pokusao sam sve vrste dogovara, ali me jednostavno izbegava i ignoriše. Mrzim ovakve ljude, ako nastane problem daj da ga rešimo, a ne bežati od problema. ..
Graficke su sve bile proverene u 3d marku i sve prosle test VISE PUTA kao i neposredno pre slanja to glavom garantujem. Vi mi saljete poruku da su navodno dve najskuplje izmedju tih grafickih neispravne i da vam vratim deo novca jer su neispravne. Ja stvarno hocu da ispostujem i sve ali da me neko pravi budalom to necu da dozvolim JER SAM IH LICNO TESTIRAO I NISU PRAVILE NIKAKAV PROBLEM. Ako je kojim slucajem doslo do nekog ostecenja u toku transporta to nije moja krivica i da mi dajete negativnu.NAGLASAVAM JOS JEDNOM GRAFICKE SU BILE ISPITANE VISE PUTA I NIJE NI JEDNA PRAVILA NIKAKAV PROBLEM A STA STE VI POKUSALI DA POSTIGNETE OVIM TO SAMO VI ZNATE.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

kupio sam bateriju od ovog clana sa cenom koju smo dogovorili medjutim u u komunikaciji sve bilo ok ali kupio sam nesto sto neodgovara opisu rekao je da baterija drzi 1,5 sati a ona drzi 26 minuta a cena 1200 dinara, zato ovakva ocena
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.