Miki

Sombor

Član od: 20.12.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao je patike koje su se skroz razlepile sa svih strana i oba djona pukla na vise mesta, posle 2-3 nosenja. Nije u oglasu naveo ostecenje koje su patike imale kad su stigle. Dogovorili smo se da mi posalje druge patike i nije poslao. Na poruke i pozive ne odgovara.

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cista 0 za ovog clana narucio sam duks na kojem pise velicina M covek je reko da je normalna velicina i kada je duks stigo bila ke decija velicina M ja sam mu se kavio da ja platim postarinu ali on nije hteo i samo mi je spustio slusalicu posle mi je napisao poruku da radi da ne moze da se javi ja sam mu napisao okej zovi kad zavrsis i on nije se udostojio ceo dan da pozove nije stvar ovde u parama duks nije bio skup dacu ga nekom na poklin nego samo da znate da se pazite kad kupujete kod njega veoma ke drzak i bezobrazan
Poklonu se ne gleda u zube

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako losa saradnja , poslao mi je stare iscepane jakne isecene makazama , a u naslovu pise "top" Prodavac kupuje vreme i prica kako moze da se vrati , a u stvari ne moze , i ubedjuje me kako mi je dobra jakna koja je xs velicine a u opisu oglasa pise m. Sto dalje od ovakvih ! !!
Jakne su nove 350e, trazio sam za polovne 10 000 dinara i na kraju ih prodam za 3000 dinara komad. Ne zelim da komentarisem kupca
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.