Miki

Kruševac

Član od: 03.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Ograde

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stubici su osteceni, pojeo ih je crv, puni su rupa, bez da mi je to naglaseno pre slanja. Kada sam se zalio, prvo je pokusao da me ubedi da je to OK i da je zaboravio da mi naglasi, a zatim je blokirao komunikaciju. Ako mozete izbegavajte ga. Vrlo nekorektna saradnja.
Ako iko uopste ovo procita, a trebalo bi, stvari i komunikacija je tekla jos cudnije sa ovim da tako kazem neobicnim oglasivacem. 1) postavio je lazan broj mobilnog . U nasoj prepisci na jedvite jade dao je tacan broj . Osim toga..nije na vreme dostavio podatke o sebi ni ulicu/grad/ broj zgrade. Sve je to radio traljavo. Zalio se na troskove kurirske sluzbe...oko 850 dinara ..to nije bilo u mom domenu Moja cena je bila i ostala 2400,00 dinara/ Sto se tice sipca...u toku obrade drveta-stubica bilo ih je ali naglasavam u toku obrade drveta. Drvo je staro kao i obradjen stubic preko 15/20 godina. Da je bio drvotocac pojeo bo ceo stubic a ne samo 3-4 rupica. Predlozio sam mu da je to resivo na dva nacina Da ih zastiti (za svaki slucaj-"Zizolinom koji deluje 100% ili sandolinom u tim "rupicama. Namera nije bila da ga prevarim vec sam objasnio da nije bila greska. Posto mu nije uspelo.. .uhvatio se za rupice i drvotocca. Ova osoba nije da nije za saradnju vec je bolje sa njim uopste ne komunicirati. Moje ocene pokazuju da nisam prevarant jer moja registracija od preko 10 godina na KP pokazuje da nikoga nisam obmanuo. Ali, sta ce te..ima ih raznih Pisem najiskrenije a ne da opravdam sebe..pa ko veruje veruje ko ne-ja tu ne mogu nista. Ocigledno da "mesetari"na KP..po njegovim oglasima pa gde prodje prodje. Ja nisam dao da me napravi budalom i lazovom. Ja to zaista nisam. Hvala na citanju i razumevanju. S'postovanjem svom mojim kupcima mr. Miki, dipl oecc P.S. nisam ga uvredio vec opisao onako kako jeste cela prica. Hvala adminu na razumevanju ove nesuglasice

Građevinarstvo > Ograde

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lazan opis oglasa, predmet fotografisan samo sa jedna strane, kako se ne bi videle ostale ostecene strane. Korisnik se pravio fin i uctivo pisao, a kada je prodao predmet koji su maksimalno izjeli zizci i koji je ispucao, njega nema da odgovara na poruke, niti da se javi. Od srca vam savetujem ne trgujte sa ovim covekom.
Moja prepiska sa ovim gospodinom je tekla u skladnom i korektnom razgovoru i ugovaranju. Slike nisam krio , imam ih i sada u kompjuteru i 3 (tri) su u odlicnom stanju. Za nou koja nije bila dobra, mada ja to nisam uocio odmah, posalo sam mu odgovor; Evo tog mog odgovrora: ------------------------------------ Gospodine Stanimire. Moral mi ne dozvoljava da vam posaljem nesto sto vam mozda ne odgovara. Sinoc sam otkrio da je jedan stubi u jednom delu ostecen od sipca. NIje nesto veliko ali moje je da Vam kazem Pozsto ja to nisam video...mogu Vam ponuditi ovu cenu: --1600 dinara za one 3 dobre i onu jednu da Vam posaljem a za nju ne trazim ni dinar. Ako Vam tako odgovara..posaljite mi poruku Hvala Vam i izvinite za moju gresku-nenamernu. (Datum 12. 09. 2018 ) ------------------------------------------------------------------------------------------- On meni prihvata stubice i kaze>>>>>Pokusacu da tu ostecenu tretiram zizolinom. Znaci tri stubica su 100% zdrava i neostecena? 12. 09.2019. -------------------------------------------------------------------------------------------- Moj odgovor ponovo njemu: Da... aonaj stubic..ja sam kriv jer nisam kontrolisao par godina a stojao je na bakinom starom ormanu..pa je malo poceo drvotocac da ga nagriza..Moze se reparirati nije nesto strasno. Iz tog razloga saljem vam jedan ostecen besplatno jer Vi ga mozete i doterati a ona tri po ceni za sva tri za 1600.- dinara Sutra sam jako zauzet ali cu pokusati da Vam posaljem ali tek u Ponedeljak.a Vi dobijate tek u Utorak >>Molim Vas..samo da mi potvrdite dali vazi napisano i cena ali i za UTORAK. ========================================================================= Koliko sam ja zakljucio po njegovom nacinu komunikacije isao je na najnizu cenu-okay to je i nromalno. Ja sam skinuo senu ispor ponudjene na KP i on je prihvatio. ---------------------------------------------------------------------- On kaze :>>>Moze 1600 za tri plus taj ostecen. Samo mozete li nekko sutra da mi poshaljete i u petak do uvece da mi stigne? ------------------------------------------- Dakle prihvatio je i taj ostecen koji mu ja nisam racunao u cenu. Nije tacno da su ispucali stubici. Slikao sam sve stubice ali sam postavio samo jedan. Nisam se javljao jer sam bio poslovno zauzet i sada sam stigao s'puta. >>To sto on kritikuje mozda je on licno nezadovoljan mada nije u pravu. Kako rece>>**Od srca da se ne trguje samnom. Pa dobro. Mojim kupcima je: da poveruju ili ne. Hvala svima koji citaju . S'postovanjem i prema njemu i prema drugim mojim kupcima. Hvala Ocene pozitivne ukazuju dali sam ja bas taj kako me on opisuje. Ali, ima nas raznih Ja stojim na stanovistu da sam odradio POSTENO..... (P.S. ono sto opisjuje da je stubic ispucao...recici cu kulturnije>>NIJE TACNO...a i iznosi neistinu)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.