Miki

Beograd

Član od: 11.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Umetnička dela i materijali > Slike, posteri i ramovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Dobra komunikacija, ali čovek je umetničku sliku poslao obavijenu jednim tankim kartonom. Stigla je potpuno oštećena, kad sam mu se požalio nnije želeo ni na koj način da reši. Onda je još potpuno drsko komunicirao "kukaš za 1000 dinara ko da je 500 evra" i još je on meni dao ocenu "može bolje" samo zato što ga nisam ocenio pozitivno. Ako kupujete od njega insistirajte da adekvatno spakuje predmet i pazite kod ocenjivanja, neka prvo on oceni vas.
Prvo mi je dao pozitivnu ocenu pa posle insistirao kod kp da promeni kao pogresio je. Znaci covek laze i ne bih nikome preporucio da saradjuje sa njim.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ništa nije kao sto je rekao . poslao je sve polomljeno , displej polomljen kućište bez safova polomljeno sve pokidaono . A napisao da je ta let epo očuvan i da nemožete da upali.
Video je slike da displej nije bio pukao I takvog je narucio.Ja sam napisao da je tablet neispravan samim tim ja I neznam sta se u njemu nalazi.Ako je displej pukao u transportu ja zbog toga ne mogu snositi odgovornost.Kupio je tablet u vidjenom stanju preko slika I znao je da je neispravan a sada tvrdi da je tablet slomljen I bez srafova.Posto sam ja ispostovao dogovor smatram da kupac mozda ima nameru da mene osteti.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.