Miki

Niš

Član od: 23.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Električne bušilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

nisam zadovoljan covek slikao jednu busilicu a poslao drugu reko da prekida samo a ova izgoreo rotor

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovog člana zaobići u širokom kreugu, u oglasu lepo pise KOMPLETNA vrata za pasata B2, lično sam se uverio jer mni je fotografije poslao preko Viber aplikacije, medjutim kada sam dobio pošiljku pola delova skinuto (retrovizor, sve rucice, tapacir sa unutrašnje strane tako da ne odgovara opisu sto bi mi nahnadno preko Viber-a kazao da hoce da mi šalje sve skinute delove ali da mu doplatim 600 dinara na šta ja nisam pristao jer jednu istu stvar ne želim da kupujewm dva puta. Kratko rečeno "NI SLUČAJNO NE IMATI POVERENJA U OVOG ČLANA.
Ne slazem se sa ovim clanom koji izgleda nezna kako se prodaju auto delovi jos bi gospodin kupio za hiljadu dinara izgleda ceo auto prvo me je mesec dana vozio da mu cuvam vrata pa bi sada jos hteo i retrovizore i zvucnike za hiljadarku bruka sta drugo da dodam...

Industrijska oprema > Mašine | Razno

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne Kupovati Ni slucajno! ! Neznas sta dobijaš! ! Član je sve lepo obećao rekao kako daje gratis jos jednu pumpu cisto da mi ucini. Rekao da ne curi ni jedan motor jedan varen i slicno! Poslao mi gomilu otpada koje samo mogu da bacim jer ni jedna neradi kako treba! ! Posle prvog minuta nakon prijema rečeno mu da nevlja vadi se kako je kurirska sluzba sigurno ostetila u transportu? ? 7 pumpi koje cure ? ? To nije moguće! ! Ako ne idete lično kod clana Ne Kupujte od njega! !

Industrijska oprema > Mašine | Razno

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pumpa je isporučena sa neispravnim pištoljem koji nije odgovarajući i ne može se priključiti na pumpu, tako da se ne može koristiti! Izbegavajte saradnju sa ovim likom! !!
Ne slažem se čuo sam se sa članom ja sam bio trenutno za robu u inostranstvu, on nije hteo da sačeka da se crevo zameni greškom je poslato crevo od druge masine zato se i priključak nije pasovao, uzeo je i priključak napravio za trista dinara,hteo sam i to da refundiram, ali gospodin nije pristao jer mu je bilo glupo cenjka o se dok je kupovao i dobio ksenone, karcher mašinu za pranje sa originalno puškom za samo 6500 dinara pa vi zaključite.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.