miki

Šid

Član od: 09.02.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Do sada nisam nikoga negativno ocenio, ali ovog clana moram da ocenim negativno. Pri kupovini laptopa jasno sam pitao da li je servisiran i popravljan, od njega sam dobio odgovor da nije, i da je samo otvoren radi zamene termalne paste. Kada je stigao lap top, odmah sam ga otvorio i uocio sledece: 1. Kuler na laptopu se neverovatno cuje kako ''drci'', pozvao sam doticnog i on mi je rekao da otvorim to i podmazem ventilator (naravno ne prihvatajuci da vratim LT brzom postom, vec licno da ga donesem sto je 297km u jednom pravcu). No otvorio sam i podmazao ventilator, i problem je privremeno resen. 2. Nakon toga sam usao u windows u uocio da kamera ne radi, sto nije bilo naznaceno u oglasu. 3. Nakon pola sata rada, lap top je poceo da izbacuje linije po ekranu. Odmah sam ga pozvao i nije hteo da prihvati to. 4. Napisao je u oglasu da je grafika neintegrisana sa posebnim slotom, medjutim grafika je integrisana (vadi se kako je video na internetu) 5. Odneo sam LT kod servisera, i rekao mi je da se jasno vidi da je radjena grafika. rezime: grafika na laptopu je samo podgrejana za prodaju, kamera ne radi, kuler bucan, grafija je integrisana, a pisalo da nije. .
NENORMALNO bezobrazan opis stvari. Nikada nije popravljana graficka,maticna ili sta drugo. Kupljen u Adasevcima od poznatog coveka. Laptop je MSI EX600. Graficka 8400m g. Srbijanac hteo da popravi kuler,pa skrsio grafu i da ja to platim :D GRAFICKA NIJE PODGREJANA!!! JA to NE radim.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.