Miki

Beograd

Član od: 11.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od gospodina sam narucio patike, za koje je trvrdio da su kao nove. Receno mi je da su samo par puta obuvene i da je razlog prodaje to sto su patike male. Nakon sto smo se dogovorili oko slanja, dobijam patike koje ne lice na one sa slike. Iscepane pa sivene na par mesta, izbusen vazdusni djon. .. . Pitam gospodina o cemu se radi, on me uverava da patike nikad nisu sivene. Posaljem mu sliku gde se jasno vidi da ih je neko nevesto zakrpio, i dobijem odgovor da je ipak moguce da su sivene i da on nije znao. Cak mi je gospodin napisao "Da sam ih oprao ne bi se primetilo da su nosene. .. " Uglavnom, gospodin prodaje stvari za koje tvrdi da su kao nove i da zna sta prodaje, a na kraju se ispostavi da nije upucen i da zapravo ne zna sta prodaje!
Predmet prodaje su patike nošene, što sam naveo, on ( kupac ) dodatno traži dodatne slike iz uglova koje je tražio, to sam naravno učinio i poslao mu, opet mu napomenem da je najbolje da se lično uveri kakve su patike ( da ih proba ili ... ) , on ih svakako poruči. Kad su iste stigle, kupac je pronašao da su kod pertle 2mm šivene što smatra da nisu mu odgovarajuće i to mi je bilo u redu da mu se ipak ne sviđaju. Napominjem da nisam znao da su tih 2mm šivene jer moj sin čije su patike bile ima 2 para sličnih za trening a pride još bar 2 para koje se nose u školu i van nje...na žalost tu evidenciju nisam vodio a vidim da je trebalo. Elem, kako god, ponudim gospodinu da ukoliko mu ne odgovaraju patike, pošalje mi ih natrag te da ću mu vratiti svaki dinar uključujući poštarinu i uslugu post net-a, da niti jedan dinar ne izgubi, međutim iz nekog razloga mu to nije odgovaralo !?!? Situacija je bila rešiva ali kupcu ipak nije bilo do toga da vrati patike i dobije sav novac nazad, možda te polovne patike nisu imale baš toliku manu.... Inače, patike koje koštaju nove preko 100 € sam oglasio nošene na 40 € , pitanje je kakva bi bila očekivanja pri kupovini novih patika "razočaranog " kupca ... Kompletnu prepisku s dotičnim gospodinom imam kompletnu kao i administratori ovog sajta. Svako dobro, kako god da bilo .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.