Miki

Šabac

Član od: 28.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ako ne zelite da placate postarinu u oba smera, nemojte saradjivati sa ovim covekom. Porucio je ratkapnu, ostavio podatke i ja sam sutra odmah poslala. Kada sam videla da posle 2-3 dana ne podize paket, pustila sam poruku na koju nije odgovorio. Posle 6-7 dana sam ga pozvala, javio se i rekao da ce odmah da ode do poste, ali naravno od toga nije nista bilo i paket se vratio. Platila sam postarinu u dva pravca. Sto dalje od ovog clana!
Ratkapna nije 16 inca vec 15 merio sam je u posti. Zena je ok ali nezna sta prodaje.. Hvala za negativnu..

Industrijska oprema > Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Totalno neozbiljan tip. Porucio magnet kao i sto se vidi iz prepiske, ja mu poslao po dogovoru istog dana, nije hteo da primi paket , i ja sam morao da platim poštarinu u oba smera. Izbegavajte ga u sirokom luku.
Da ,tako je nisam primio paket zato sto nismo ugovorili tu cenu koju je stavio kao otkupnu i pretrpeo sam niz uvreda telefonom. Platio bih postarinu ali nije poslao ni odgovarajuci magnet. Gospodin me je vredjao telefonom
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.