Mikrii

Jagodina

Član od: 31.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Procesor neispravan, tačnije neispravna grafika u njemu APU. Uredno sam to prijavio prodavcu, na šta on odgovara "Hvala Bogu pa nije velika cena procesora" procesor plaćen 3000din + 450din dostava. Prodavac mi je u znak izvinjenja ponudio 1000din jer me je eto zeznuo i prodao neispravnu stvar. Vadeći se da nije znao da je neispravan, da je procesor od ortaka drugara koga već nije ni važno. Meni ovaj iznos ne predstavlja ništa u životu, ali to se ovako ne radi. Nemam običaj ovo da radim, ali druže ide NEGATIVNA ! !!
Nisam imao nikakvu nameru da se raspravljam sa tobom do ovog momenta druže, ali drago mi je što si dao negativnu pa da ti taman ovom prilikom kažem neke stvari. Prvo, da processor jeste od ortaka, bio je takoreći "uslužni oglas". Dao mi je processor i rekao koji je, pogledao sam specifikacije na netu ukratko i okačio. Drugo, ti si poslao poruku "Pozdrav, da li je procesor dostupan ?" na šta sam ja odgovorio "Pozdrav, da jos uvek je na prodaju", nakon toga je usledila poruka "Pošaljite ga Postexpresom do 19h dostava. Hvala!" (I podaci za slanje u nastavku poruke). Ti nisi ni pitao bilo šta u vezi samog processora koji kupuješ, niti si tražio bilo kakav dokaz da je sve ispravno (kao npr. da pitaš da li mogu da ti pošaljem sliku/video da se uveriš u ono što kupuješ) tako da si sam kriv u jednu ruku, a u drugu ovaj što je dao processor kom ne radi integruša... a vrv nije ni on znao jer lik ima posebnu grafičku, neće sigurno da koristi integrušu od FM2+ processora koja jedva i youtube gura. Treće, da ponudio sam 1000 din u znak izvinjena koje bi ja platio iz svog džepa (bez potrebe jer processor nije moj, kao što sam gore napomenuo), sigurno ti ne bih ja vraćao pare koje si dao za nešto što nije lično MOJE vlasništvo, mogao si da tražiš broj od ovoga pa da se njemu tamo žališ, da mu vratiš processor a on tebi pare ili šta god, a ne meni da daješ negativnu ocenu. Ali nije ni bitno sve u svemu, kao što tebi "ovaj iznos ne predstavlja ništa u životu" tako ni meni ne predstavlja ništa u životu tvoja negativna ocena. Predlažem ti da ubuduće detaljno ispitaš čoveka sve u vezi onoga što naručuješ, a ne samo da pošaljes podatke i kažes šalji do tad i tad i posle da se žališ kad ti stigne nešto što nisi proverio pre naručivanja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.