Miks

Beograd

Član od: 16.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Digitalni foto-aparati | Kompakt

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kontaktirao sam prodavca u vezi foto aparata. U telefonskom razgovoru mi je sve objasnio i dogovrili smo se da mi aparat ostavi i rezervise. U medjuvremenu je stigla poruka kako nešto nije uredu sa prenosom podataka preko usb kabla sto nije bilo navedeno u oglasu. .. ok. to sam prihvatio kao sto smo utvrdili i cenu koja je bila na oglasu koju sam takodje prihvatio. Posle sat ipo vremena stize poruka da on ima jos dva zainteresovana kupca te da je obecao jednom od te dvojice pa ako ja budem stigao na red da cu ga kupiti, ali ponavljam ovo sve dolazi nakon razgovora - dogovora oko kupovine gde covek nije pominjao da ima bilo koga od zainteresovanih navodnih kupaca kada smo razgovatali putem telefona. Dakle prodavac je obecani aparat nameravao prodati , posle dogovora sa mnom. Posle moje poruke da cu mu zbog takvog ponasanja ostaviti negativnu neko vreme nije uopste reagovao a onda je usledila sledeca reakcija. Podigao je cenu za ukupno 80 eura i napisao mi da ako hocu kupiti moram dati toliko. Mnogo sam stvari kupio preko kp-a, sto se vidi u mojim ocenama, ali ovako nesto do sada nisam doziveo. Ovakva ucenjivanja prilikom prodaje i podizanje cena(licitacija kad se skupi vise zainteresovanih) ne da zasluzuje negativnu nego cak i suspenziju naloga! ? Poruku sms imam gde mi je podignuta cena za 80e. u odnosu na cenu u oglasu, uz veoma drzak tekst. .. Ne bih nikome preporucio bilo kakvu saradnju sa ovim clanom.
Da se ne bih ovde objašnjavao, svako ko želi da se uveri u suprotno, to jest u neistinitost podataka, nek mi se slobodno javi i pokazaću mu skrinšotove razgovora i kp poruka. Na kraju krajeva, nisam preprodavac niti zarađujem od trgovine, već prodajem i kupujem ličnu robu koju koristim.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.