Mila-Mila

Niš

Član od: 10.03.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Žene | Torbe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Danas sam neprijatno bila iznenadjena kada sam podigla posiljku. Za torbu koju sam porucila receno je da je nova. Ona mozda jeste nova, ali je na vise mesta ostecena, sto nije navedeno.
Porucili ste torbu i trazili dodatne slike koja sam vam poslala. Trazili ste dodatni popust koji sam vam dala. Torba je nova, neostecena, 10 slika je bilo u opisu i mogli ste da vidite. To sto se Vama mozda ne svidja torba nije razlog da izmisljate da je torba ostecena i da dajete negativnu ocenu!!! Pozdrav!

Odeća | Ženska > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan za izbegavanje. Prodaje jaknu kao novu nekoriscenu i slike postavlja koje nisu u opste kao sto pise u oglasu. Nakon vidjenja doticna je rekla da je jaknica malo ostecena samo kragna i to samo sa unutrasne strane. Ajde da je samo to nego je jakna skroz unistena i ne moze vise da se koristi. Kada je doticna shvatila da istu jaknu necu da uzmem htela je da mi je pokloni sa tim da ja njoj dam 200 dinara makar za troskove prevoza. Ne preporucujem saradnju sa ovom osobom. Evo i dokaza o jakni koju je ona prodavala i kako ona zapravo izgleda pa procenite sami da li je ovo realno prema nekome. Umesto da mi je rekla pre vidjenja da jakna ima ostecenja i da ne gubim vreme sa istom osobom, ona je to precutala sve do momenta vidjanja. Evo vam slike predmeta pa procenite sami https: //imgur. com/a/YrKQnZo . Saradnja 0-
Vi ste taj clan koji treba da se izbegava! Rekla sam da je jakna malo ostecena sa unutrasnje strane i da ne zelim da vam je prodam nego poklonim, na sta ste se vi odusevili, probali jaknu, uzeli je i dali 200 dinara da ne bude tek tako. Receno vam je ukoliko ne zelite da je uzmete POKLONICU JE NEKOME. Iskreno vam je receno ako zelite da je nosite uzmite je, ako ne bice poklonjena nekome ko ce je nositi. Znali ste da je ostecena malo sa unutrasnje strane. Juce ste bili toliko odusevljeni i zahvaljivali ste se, a danas dajete negativnu ocenu! Vi sada mozete da je iscepate i postavite slike, umesto da je nosi neko kome je potrebna! Nakon svega toga dajete negativnu ocenu i blokirate me da ne mogu ja vas da ocenim. Sramota! Ovog clana izbegavati u sirokom krugu!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.