Mila-Online prodaja

Kruševac

Član od: 14.12.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Grejna tela

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prilikom porucivanja sam dobio garanciju da dobijam proizvod ispravan i onakav kako je opisan. Medjutim grejalica nije imala displej i mogucnost odabira temperature koji su navedeni u oglasu. Poslao sve slike i snimke koji su trazili ali nisam dobio odgovor da li mogu da je vratim. Sutra je oglas izmenjen i obrisane su te 2 stavke a meni poruke na viber salje druga osoba koja ce taj problem da resi. Nakon celodnevne i mukotrpne prepiske sam dobio 2 opcije. Da se ja zalim proizvodjaču zbog netacnih podataka ili da vratim grejalicu bez otkupa, platim opet postarinu i da snosim rizik ako pošta osteti robu da bih dobio samo onoliko koliko košta grejalica. Iako krivica nije moja sav rizik i troskove snosim ja. Mislim da ovakvim clanovima nije mesto na kp-u
Prilikom porucivanja dobili ste garanciju da ce proizvid stici ispravan i da je kao u opisu. Proizvod koji Vam je stigao je ispravan , odabir temperature ima , dva nivoa , na samoj kutiji grejalice stoji da ima displej i tako je navedeno u oglasu. Ni na koji nacin niste prevareni, ili osteceni. Mi kao prodavci ne ukljucujemo svaki proizvod jer onda on ne bi bio nov. To sto displej koji je na grejalici nema funkciju nije ni do mene ni do opisa vec do samog proizvodjaca. Svakom kupcu saljem pravila poslovanja , da se otvaranje paketa snimi da bi u koliko dodje do bilo kakvog ostecenja u transportu ili se desi da ne radi uredjaj zamenili u roku od 48h. Gospodinu je stigao ISPRAVAN UREDJAJ u tom slucaju ako kupac zeli iz bilo kog svog razloga da vrati uredjaj , moze ali placa postarinu , i salje bez otkupa. Prilikom stizanja paketa , snimam otvaranje i u koliko je sve u redu novac se uplacuje , a u koliko dodje do ostecenja onda je kupac duzan da nadoknadi stetu isto kao sto bi ja to uradila.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.