Miladin

Beograd

Član od: 19.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Gejmerska oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac koji postavlja usluzan oglas mora biti upoznat sa predmetom koji prodaje. Dzojstik je narucen od clana, a stigao je u suprotnom stanju od navedenog u oglasu. U oglasu stoji da je kao nov, a stigao je sa rasklimanim zadnjim vratascima za bateriju, vibracija za koju govore ovaj clan i njegov prijatelj u opste ne radi , iako je proslo visecasovno ubedjivanje da se ja ne razumem u tehniku i da moram skinuti drajvere da bi radilo. Strelice pored levog analognog stika su ocigledno fabricka greska koju nisu naveli. Kada se pritisne jedna strelica, moze da se ide u skoro tri strane. Nakon ponude povrata dzojstika, clan je odbio i rekao da nema pare za njega, kao ni njegov prijatelj. Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom! U koliko nekoga zanima saljem prepisku i video snimke dzojstika, u kakvom je stanju stigao!
Vrata od baterije nisu rasklimana već se neznatno pomeraju što je normalno za ovakav jeftin džojstik. Nije u pitanju džojstik od 8 hiljada dinara već od 800 (na koliko sam i spustio cenu kupcu sa početnih 1100) tako da je sasvim normalno da plastika škripi i da se "klima". Napisao sam da je korišćen 20 dana i da je kao nov što i jeste. Kupac je tvrdio u porukama da je džojstik ispadao što nije tačno. Da je ispadao bio bi ogreban ili oštećen a nije, a vratanca od baterije su nešto poslednje što bi se "oštetilo" pri padu. Vratanca nisu nigde oštećena, nema nikakvih oštećenja, po ivicama, unutra ili bilo gde. To sam objasnio više puta kao jasan dokaz da niko nije namerno oštetio vratanca i da je tako oduvek bilo i da je u skladu sa cenom konkretno ovog džojstika i kvalitetom plastike. Sve ovo sam objasnio kupcu na šta je on odgovorio, citiram: "On je mogao ispadati i na gumenu povrsinu kao i na sundjerastu, bilo kakvu ,sto bi dovelo do rastimavanja". Mislim da ovo dovoljno govori. Džojstik je ispadao gde je hteo jer je samosvestan. I da jeste, ponavljam, bio bi ogreban i na tim površinama ili nekako oštećen a nije, i pre svega bi došlo do unutrašnjih kvarova a nije. Što se strelica tiče. Objasnio sam "tehnologiju" koju koriste. Da se ispod nalazi konduktivna guma koja radi kako radi, da je kretanje po dijagonalama sa jednom strelicom u slučaju ovog džojstika normalno. Da je korišćen tako i da funkcioniše kako je namenjeno tj. da je džojstik takav kupljen. Kupac je tvrdio više puta, da li u afektu ili zbog ćega već, da je džojstik poslat neispravan što očigledno nije tačno jer džojstik radi. Kupac mi je zamerao što nisam naveo kvarove. Kakve kvarove? Šta da navedem drugo u oglasu kada nema šta da se navede? Da se vratanca klimaju? To mi ne bi palo ni na kraj pameti da navedem jer je to uobičajeno i standardno sa džojsticima ove klase. Kupac je naveo da će poslati snimke (koje sam i ja sačuvao) svakome kome budu trebali na uvid. Kada vidite snimke, "rasklimana" vrata i ostalo biće vam jasno da se ovde radi o potrazi za dlakom u jajetu i da je kupcu žao, bez obzira na količinu novca, što poštujem, što nije dobio ono što je zamišljao da će dobiti, a to je bežični džojstik za PS3, Xbox 360, PC i Android od 800 dinara koji će biti kvalitetan kao onaj mnogo skuplji. Izgubio sam ceo dan na ovome i danas je prešlo u drugi. Pisao sam ogromne poruke sa upustvima za kalibraciju džojstika itd, objašnjavao i sl. Možete predpostaviti i na osnovu mog odgovora ovde kako je sve teklo. Nemam više šta da napišem osim da je kupac za jedno u pravu. Nisam trebao da postavljam uslužan oglas, bez obzira što je ovog puta sve logično. Ne želim bilo koga da savetujem o poslovanju sa ovim članom, to je na vama da odlučite...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.