Milan Djordjevic

Niš

Član od: 02.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zamenio ekran . .. ali nije rekao da ce biti kopija teska . .koja se jedva vidi. .. boje , uglovi gledanja i sama gustina piksela uopste nije kao na fabrickom displeju. Znaci od mene ide jedna negativna ocena . .jer nisam uoopste zadovoljan njegovom uslugom koju ume da naplati muski.
Poštovani Miki, iskreno mi je žao što ste nezadovoljni ugradnjenim panelom. Paneli su uvek isti, uvek istog kvaliteta, ali razumite da je sam kvalitet plastike kod ovih tableta takav, da šarke koje drže originalni panel se za određenu procentažu opusti prilikom skidanja i da mala svetlost prođe na određenim uglovima, što morate da se složite ništa nije do mene. Ekrani su svi uniformni, istog kvaliteta i kopije i da hoćete ne postoje za ove modele, postoji samo jedna revizija panela. Mogli ste da pozovete i da rešimo problem, kao što svvakom kažem garanciju na posao imate, ja sam samo od vas dobio sms poruku u kojoj ste mi naglasili vaše nezadovoljstvo ali nigde sliku ili detaljnije objšanjenje o problemu. U svakom slučaju ogroman broj zadovoljnih mušterija je moj obraz i time se i dalje vodim, ponovo vam kažem žao mi je što ste nezadovoljni, stojim Vam na raspolaganju ako je potrebno rešiti problem na bilo koji način. Hvala

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Delimično ispoštovana saradnja, nebi o detaljima ali nije sve idealno kao što svi ostali pišu. Za neispravan deo mi nije vratio 500 dinara a ja sam mu uredno vratio taj isti deo nazad.
Željko jeste u pravu što mi je dao negativnu ocenu, moja je greška što sam zapostavio i iskreno zabopravio da uplatim novac, niti ću se ja obogatiti za 500din niti će se on osiromašiti. Pratite poštu danas u toku dana uplata će Vam ćeli na račun, mogli smo ovo i drugačije da rešimo, ja se uvek trudim da svakoga ispoštujem, ali svi koji rade i greše pa zbog toga molim da se to uzme u obzir.Ja ću Željku dati pozitivnu ocenu za njegovo strpljenje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.