Milan Djordjevic

Vrnjačka Banja

Član od: 24.12.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pozdrav za svima! VELIKO UPOZORENJE ZA SVE CLANOVE. PAZITE SA KIM RADITE POSAO I KOME SVE VERUJETE! Ovaj clan me mi je pisao u cetvrtak za Samsung Galaxy S20 Ultra i sve me je ispitivao i sve sam mu rekao. I rekao mi je da mu REZERVISEM TELEFON I DA MU POSALJEM U PONEDELJAK. Naravno ja sam rezervisao i sve i pisao sam mu u subotu da pusti podatke da bih mu u ponedeljak poslao telefon. I onda mi kaze lik , ,ODUSTAO SAM OD KUPOVINE’’ Niti mi je pisao niti bilo sta. Mogao je barem poruku jednu da napise ej necu uzimati telefon ili slicno. Nego on je cekao da ja njega oitam kad je proslo nekoliko dana. . Koliko sam samo kupaca izgubio zbog njegove rezervacija. . Stvarno ne mogu da verujem ovo ne katastrofa. NE PREPORUCUJEM SARADNJU SA OVIM CLANOM VEOMA JE NEOZBILJAN I BEZOBRAZAN! REZERVISE TELEFONE, A NE KUPUJE IH. PAZITE SE OVOG CLANA! !!
Covece danas je subota, ostalo je dva dana. Javio bi ti sigurno. A ti svakako nisi mogao da izgubis kupca posto je tel bio u Svajcarskoj kod tebe koji si poslao tvojima. Napisao si oglas da je telefon nov a nemas garanciju kazes ako pronadje prethodni vlasnik. A vidim da si tel koristio na slikama iz oglasa koji si obrisao. Nov tel a prethodni vlasnik izgubio garanciju a i ti si ga korostio, vidim nase aplikacije. Sto si obrisao oglas? Kakosi mogao da izgubis kupca a oglas si odmah obrisao? Javio bi ti svakako, dogobor je bio ponedeljak, sada je subota. Dajes mi negativnu...koliko puta sam ja imao takvu situaciju i nikad nisam pomislio da dam negativnu... izvinuo sam se kulturno
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.