Milan Gajic

Lazarevac

Član od: 22.12.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Knjige > Psihologija i pedagogija

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac je pisao za dve knjige da kupuje, a kada smo poslali podatke vise se nije javio niti nas udostojio odgovora. Negativna ocena zbog neozbiljnosti jer smo knjige skinuli sa svih sajtova racunajuci da je prodato. To nam uzima dodatno vreme da ponovo stavljamo.
Idem na posao svaki radni dan od 07:00 do 17:00, i subotom do 15:00....tako da nemam mogućnosti pronaći banku koja radi sa gotovinom i klijentima, kako bih izvršio uplatu. Takođe , i od kurira ne mogu preuzeti ....mogu samo preko pošte i u pošti . Većina banaka je smanjila osoblje i izbacila šaltere...pitm se za šta plaćaju korišćenje poslovnog prostora? Meni ne odgovara elektronsko bankarstvo , i nemam nameru da se petljam sa time...vidim da ko god na liniji z naplatu u nekom marketu nešto plaća karticom provodi pet puta više vremena nego da plaća kešom....dok se namesti...pa sčeka proveru , pa dok " nabode " šiftu....pa još ako se tu pojavi neki problem ... Pravi naj crnji horor...dok ostali kupci " bleje" ko budale . .a pošto i tu nedostaje osoblje , radi jedna linija za naplatu....polako...i pored toga što ih ima više ....a u lidlu još gore....svaki čas se oglašavaju preko megafona - otvaramo ovu kasu - zatvaramo onu kasu....kao da to svi trebamo znati - dodješ na kasu koja radi naplatu ...niko neće čekati na liniji koja ne radi....kako vreme prolazi , nećemo ni u markete ići kao ni u banke....izvinjavam se prodavcu na trudu, ako budem u prilici , javiću se prodavcu , a isti me nije pozvao na telefon da proveri...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.