Milan i Marija 0603240429

Beograd

Član od: 19.04.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Katastrofa! !! 5 dana jurim ljude da posalju 2 dzojstika za PS4. Da mi stigne do petka! Evo danas je stigao paket i to samo 1 dzojstik, po ceni koja nije u oglasima i ako je naruceno 2 dzojstika! !! I to nikako zapakovan u kesi, kurir sam kaze da je verovatno ostecen i slicno i da tu nisu cista posla.
Steta sto ovde ne mogu da zakacim sliku da svi vide kako je paket bio uredno spakovan i poslata 2 dzojstika koje clan nije ni preuzeo i on meni daje negativnu umesto njega da uklone sa kp jer porucuje a ne preuzima paket i ja placam duplu postarinu!Sramota!

Kompjuteri | Desktop > Tastature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čekam 3 dana da pošalje, onda je kao poslao pa čekam 3 dana da stigne, tražim broj pošiljke, ne odgovara. .. i ne. .. nije do dostavnih službi, nego je bezobrazluk i nepoštovanje tuđeg vremena!
Zbog prevelike gužve i prekratkog radnog vremena ne možemo da stignemo da na vreme pošaljemo sve pakete, zao nam je

Sport i razonoda > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma Neodgovorni, prime porudzbinu i navodno posalju, tri nedelje cekam isporuku. paket i dalje ne stize, trazim broj posiljke da se obratim kurirskoj sluzbi ni to mi nisu bili u stanju poslati pored svog mog strpljenj. ------------10
Clan je u pravu,samo zaboravlja da je porucio u vremr vanrednog stanja kada nista nije funkcionisalo kako treba pa ni kurirska sluzba niti ja,ako je primetio da nismo u stanju da mu isporucimo poruceno,mogao je poruciti na drugom mestu a ne namerno lose ocenjivati,dakle nista lose nisam clanu ucinila,nisam mu prodala pokvareno i polovno ili slomljeno vec iz razloga vanrednog stanja i neazurnosti kurirske sluzbe nije dobio sta je porucio ali to nije razlog da ovoliko lose komentarise!vanredno stanje je vazilo za sve,nemojte zaboraviti,sve je bilo otezano,vecina ljudi nije ni radila!

Igračke i igre > Društvene igre

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Monopol je kineska kopija. Nema dovoljno para za igru. Ulice nisu kao sa slike. Nisam zadovoljan kupovinom.
Clan nije zadovoljan kupovinom a kada mu je ponudjeno da vrati monopol i da mu vratim novac,odbio,tako da je ocigledno zlonamerna ocena jer clanu je bilo bitno samo mene da lose oceni a ne da bude zadovoljan kupovinom!Dakle,nudila sam mu da mu vratim novac i da vrati monopol koji svima ostalima kojima sam prodala je odgovarao i nije prihvatio!Zlonamerna ocena i komentar!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.