Milan Manojlović

Žabalj

Član od: 26.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac u oglasu napisao da je tel odlican I da uz njega ide u kutiji kabal I igla za SIM karticu. U kutiji je stigao kineski kabal I spajalica za papir umesto iglice. Spolja tel izgleda skoro kao nov, kao sto je bio na slici na oglasu. Medjutim, prilikom prvog koriscenja telefona primetim da taster za paljenje-otkljucavanje reaguje na dodir, a trebalo bi na pritisak (kao I na svakom ispravnom tel). Zatim tel pocinje sam da se pali I gasi, kao da je taster uvek pritisnut, bateriju ne mogu da skinem jer se ne skida fabricki. Zovem prodavca (oko 2,3 sata posle preuzimanja tel iz poste), prodavac se ne javlja I salje SMS da je na poslu. Tada mu preko SMSa kazem za problem a on tvrdi da je tel bio ispravan kada ga je poslao. Zatim ekran tel prestaje sa radom, sija samo onako plavo, ljubicasto bez icega drugog na njemu. Ponovo kontaktiram prodavca SMSom (sa drugog aparata jer je ovaj neupotrebljiv) a on kaze da ne zna sta sam ja radio sa tel pa ga pokvrio (posle par sati od preuzimanja iz poste). Ujutru se budim I uzimam tel kad on ukljucen I radi ekran ali sa nekim flekama izrazenijim na beloj podlozi, kao I clan Dragan koji je takodje dao negativnu ocenu…Taster cas radi normalno cas isto na blag dodir prsta. Trazim od prodavca da mi vrati novac a ja njemu tel a on kaze da eventualno moze da podeli samnom trosak od 50e koliko kod njega kosta zamena displeja, kineskog kao sto je I ovaj na tel, u slucaju da mi skroz crkne, na sta ja naravno ne pristajem (zasto bi mi nudio pola za popravku ako je siguran da je ispravan I da nije menjan : -) ). Posle dva dana padne mi na pamet da probam QI (bezicno punjenje) koje naravno ne radi. Pored svega navedenog ne radi ni NFC kao ni diodica za notifikacije u dnu tel I vidi se samo pola diode koja ne stoji na sredini kao sto bi trebalo jer je menjan ekran sto prodavac naravno negira. Uporedim tel sa koleginim istim telefonom, ekran nema veze sa originalnim, dosta slabije sija, I nisu iste nijanse boja, ovde je sve nekako tamnije s tim sto bela boja nije cisto bela nego vuce na crvenkasto, sa tim belim flekama. Ko zna sta je sve ne originalno u telefonu posto se prodavac bavi ili se bavio prodavanjem opreme za mobilne telefone, (vidi se na pojedinim fotografijama, kao i e mail adresa prodavca, imam SMS u kom priznaje da je imao firmu), tako da moze da sklopi sta hoce, bitno da na oko izgleda lepo, da privuce ljude.
Ja sam lično koristio telefon, nišam ništa sklapao i rasklapao. Kako sam ga ja kupio, tako sam ga prodao. Čovek koji me je nazvao i rekao kako telefon radi, ali da nije ono pto je on hteo, i da očekuje da mu ja uplatim 10000 dinara, ukoliko se telefon eventualno nekada pokvari?! EVENTUALNO!? To što kaže da sam mu nudio, ukoliko se pokvari kao što je tvrdio da hoće, novac za popravku, je moja dobra volja i htenje da ispadnem korektan prema članu, kao i prema svima ostalima. A to što ljudi očekuju nov telefon, a kupuju polovan. Ne znam šta bih rekao. U svakom slučaju, član je od mene dobio dobru ocenu, a posle 2 dana je krenula tortura pozivim, pretnje porukama itd... Sve najbolje mu u svakom slučaju želim, i u daljoj kupoprodaji na KP, i u životu.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Više puta je rekao da telefonu ne fali ništa a stvar je sledeća: Telefon nije ispravan u potpunosti jer ima preko 10 belih tačaka po ekranu, sam ekran je u donjem levom uglu odvojen od kućišta a on bi trebao da je vodootporan. I još nije rekao da tel nije SimFree. Zatražio sam posle 2 sata povrat novca i očekujem da se to dogodi. U protivnom, biće prijavljen i moraće da vrati novac i uzme telefon nazad. Mnogo sam razočaran!
Decko je imao telefon u rukama. Da li je sim free nisam proveravao. Na telenoru koristen-pise da ima Telenor garancija u opisu oglasa. Doneo sam mu telefon da ga pregleda. Spustio mi cenu i pustio ga da mi ostane duzan 10e. I dalje je duzan. Zove i kaze kako sam ga ja prevario a sam je iskontrolisao telefon i kupio ga. Da sam ga slao pa da kazes da sam prevario coveka. Jednostavno, ako ti se ne dopada ne kupis. U ovom slucaju, ispadas pomalo mentalno nedorastao.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.