Milan Markovic

Leskovac

Član od: 20.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Mrežni uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Velika neodgovornost clana , posle dogovora o kupovini prevalio sam 20 km da bi se isti predomislio , iskljucio mobilni telefon i promenio celokupan oglas . Clan nezna sta prodaje , niti slika niti opis neodgovaraju predmetu koji prodaje . Molim administratore da sankcionisu ovog clana. Preporuka za ostale postene ljude da izbegavaju ovog clana u sirokom luku.
pokusao je da mi spusti ionaku nisku cenu ja nisam pristao on je nastavio da me zove neprestano morao sam da iskljucim telefon da bi prestao da me zove posle mi je slao poruke na kp ja sam i tad rekao da necu da prodajem predmet po toj ceni on me je negativno ocenio jos se je predstavljao kao administrator sajta kp molim prave administratore da sankcionisu ljude koji se prestavljaju lazno i korste sistem ocenivanja da naude onima koji prodaju posteno
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.