Milan Miladinovic

Aleksinac

Član od: 14.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Grejna tela

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

dogovorili prodaju i otkazao mi. nepouzdan trgovac.
da li ste vi normalni,trebalo da je cekam 10dana zbog strajka poste,moje je pravo da prodam deo kome hocu,stavite prst na celo,da su svi pametni da vam ne prodaju nista,kupujte u prodavnici novo tamo imate sve,

Automobili | Oprema > Zvučnici za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se da mi posalju zadnji zmigavci za zastavu 750 kumunikacija protekla dobro, al sam dobio prednji zmigavci, potom sam ih zvao ali se niko nije javljao nakon mnostvo poziva, pozvao sam ih sa drugog telefona na koji su se javili rekli su da ce da isprave gresku koji su napravili, ili ako ih nemaju na stanju da vrate novac a ja njima zmigavce, cekao sam 1 dan da je jave al opet nista zato ja dajem negativnu ocenu da se nebi drugi opekao ka sto sam se ja opekao. ..
Zadnja stop svetla nemam niti su istaknuti na kp tako da niste mogli da ih narucite, ono sto ste naruciili to ste I dobili,kako vas nije sramota da pisete gluposti,ideite u prodavnicu pa kupite migavce za 800d par.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Motorna grupa

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao elektro podizac koji mi nije trebao i iskulira. .. Nepreporucujem saradnju. ..
Prvo nemoj da se pravite ludi,ponudjen vam je povracaj novca u povracaj je uracunata I vasa postarina,poruku ste procitali na kp 11.4. u 19,20.blamirate se za 10e,podizaci su ispravni moja je greska pogresno su obelezeni Levi I desni,

TV i Video > TV | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte prodavca jer ce vam dati pogresan opis robe ne bi li vam je prodao a onda kada mu skrene paznju na to da vas je obmanuo on vas jednostavno iskulira.
Dobili ste 50kom flet kablija po ceni od 1300d.jedan po ceni od 26d.slobodno se po toj ceni snabdevajte na drugom messtu.u prodsvnicama je sigurno jeftinije.

Sport i razonoda > Fudbal

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

izbegavajte ovog korisnika u sirokom luku. narucio je patike i nije se ni pojavio da ih preuzme, jos i nalazi sto razloga da se opravda za neke male pare. nije ni za kakvu saradnju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.