Milan Nikolic

Niš

Član od: 28.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od Milana laptop na kome je zaključan bios po ceni od 125 eura, bez memorije harda i punjača. U oglasu nije naveo da se laptop prodaje kao neispitan, u viđenom stanju, bez ikakve garancije. Zbog toga sam i kupio laptop verujući da je samo u pitanju zaključan bios. Stigao mi je laptop na kome se ispostavilo da je pored zaključanog biosa neispravna i ploča. Milan nije pristao ni na kakav dogovor, koji sam mu ponudio, da mu vratim laptop bez otkupa, da ga proba i proveri da je laptop u istom stanju u kakvom mi je i poslao, osim što je bios sada otključan, i da ukoliko je sve u redu (brojevi ploče i svih delova u biosu) da mi tek onda vrati novac. Milan je odbio svaki dogovor, što mene navodi na zaključak da je Milan svesno kada je video da je laptop neispravan, zaključao bios kako bi prikrio da laptop ne može da bootuje, i oglasio ga samo sa napomenom da je zaključan bios, ne i podatkom da se prodaje kao neispitan. Inače laptop na kome je zaključan bios, nije po neispravan, već samo zaključan što je svaki drugi slučaj laptopa koji dođe od firme sa zapada.
Dobio laptop za 125e koji kosta 300e. Ja sam kupio laptop sa zakljucanim biosom, sto sam i naveo u oglasu. Svi znaju da dalje testiranje nije moguce. Zvao me telefonom, probao sam sve sto je trazio. Ispostovao sam svaki dogovor maksimalno, lepo upakovao paket, poslao na vreme laptop koji je trazio. Znaci, nisam mu poslao cigle i kamenje. Sta je on dalje radio, to ne znam. Da li ga je pokvario, menjao delove.... Ja takav laptop ne mogu da prihvatim nazad.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.