Milan Računari 0641313502

Beograd

Član od: 24.05.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nema nista od ovoga opisa da je odlican racunar elem naime stigao mi je racunar sav slomljen ispada cela strana sa sasvim drugim kucistem od slika koje je postavio. Stigao mi je slomljen vidi se da je ilo slomljeno jel fali parce desne strane od njega ja sam mu trazio od 3000 komp on nudio neki njegov quard kor sta li je od vecu cenu ja sam izabrao ovaj u opisu odlican od 4500 nije teo taj napisao mi je au to je znaci bilo ovaj racunar je slomljen od pocetka nema sta samo misli da sam ja naivan nudio mi je nekakva druga kucista pa da ja sam promenim kuciste pa ovo pa sta ne a od pocetka je kuciste bilo POLOMLJENO VADIO SE NA POSTU! Ovo je cista Negativna ocena izegavajte u sirokom luku tvrdi da sve zana ovo ono i na kraju polomljeno bato sad nudi neke zamene da mi posalje kuciste ali ja necu nista ostaje mu ova negativna ocena nema tu sta da se prica ima i slomljene monitore koje prodaje dakle on polomljeno prodaje ko ispravno . .. Pazite se nekupujte od njega nista ni u snu sve je slomljeno pazite se saljem slike da vidte nudi mi nesto sad da popravi ali evo neljavlja se misli da mu je upalilo da sam ja naivan posta je kriva laze samo maze ali EVO MU NEGATIVNE OCENE ! !! !! !
sve poslato po dogovoru i zvao ga da ide u postu da se zali rekao da cu mu posdlati drugo kuciste ako ne resi a on losu ocenu tezak slucaj vidim da je imao vec problema sa drugim clanovima jadan si ti druze
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.