Milan Radmanovic

Beograd

Član od: 30.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi | SSD

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Topla preporuka zaobidjite ovog clana sa bilo kakvom saradnjom . Covek je jako ne prijatan . Nije hteo da preuzme SSD koji je porucio iako smo mu doneli na noge. Cak je menjao 2x dogovor oko preuzimanja.
Tvrdnje Alpha Prime Shop prodavca su neistinite! : 1. PREUZEO SAM I PLATIO OBA SSDa, (po 70E) IAKO JE UMESTO DA DOĐE POPODNE, DOŠAO U P O N O Ć !!! Najpre sam odbijao da u PONOĆ, po mraku izlazim, plaćam i primam robu (69 mi je godina), ali mi ih je bilo žao pa sam pristao, iako su me izvukli iz kreveta! 2. Menjao sam dogovor jer je prodavac prvo obećao isporuku popodne (u Beogradu,) a onda mi rekao da će doći oko 20h! Ja sam mu rekaoi da sam, ja iz Pančeva i da nemogu da dreždim do 20h u BGu, našta mi je prodavac ponudio da mi donese kući, oko 18h, što sam ja i prihvatio. A on je došao u PONOĆ, kad sam već bio legao u krevet. 3. Supruga mi je svedok. 4. Spreman sam da poligrafski potvrdim svoje tvrdnje, što nudim i prodavcu koji me neosnovano negativno ocenio. Ko izgubi poligraf da ga plati i dobije negativnu ocenu na KP!

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao memoriju koja nije ispravna u oglasu tvrdi radna garancija 3 dana nema radne garancije nece da je prihvati nazad a garantuje da je ispravna zaobidjite ovog prodavca
Kupac ne govori istinu: -Poslata mu je memorija koju je tražio (videti snimke na linku) -Dogovor je ispoštovan (videti snimke na linku) -Kupac je krajnje vulgarno komunicirao samnom, nakon što sam odbio njegovu verbalnu, neosnovanu, reklamaciju. 1. U oglasu NIJE NAPISANO DA JE RADNA GARANCIJA 3 DANA, VEĆ DA GARANTUJEM ISPRAVNOST MEMORIJE!!! 2. MEMORIJU SAM LIČNO IZVADIO IZ ISPRAVNOG LAPTOPA, KOJI JE RADIO, A KOJI JE PRIPREMAN ZA MEMORISKU NADOGRADNJU, I POSLAO JE KUPCU. ZNAČI DA JE OD MENE OTIŠLA ISPRAVNA. Kako je on sa njom rukovao, ne znam. Zato u oglasu nije ni ponuđena radna garancija. 3. Van pameti je tražiti (a i davati) garanciju na proizvod osetljiv na statički elektricitet (memoriski moduli), koji drugo lice ugrađuje, kada je dovoljno da ne izvrši pranje ruku od statičkog elektriciteta, i da time sprži memoriju. 4. Na memorije koje ja ugradim dajem garanciju. 5. Kupac nije pismeno reklamirao memoriju, da ne bi bila očigledna njegova neodgovornost. 6. Da kupac ne govori istinu, dokaz su naša pismena komunikacija i tekst oglasa, koje su uplodovane na donjem linku ( snimci poruka koje smo razmenili i tekst oglasa koji dokazuju kupčevu neodgovornost i zlonamernost- ocenio je sve negativnoi, iako je dobio traženu memoriju. (>>>izbrišite 4 prqaznnine iz lika – softwer KP sajta ih ubacuje u svaki napisani link!<<<) http://www.mediafire.com/file/aaa4unrkaadow2o/Dokazi%20neistinitosti%20navoda%20kupca.zip I na kraju, ja se preko 30 GODINA bavim računarima, I nikad nikoga nisam finansijski oštetio, ni za jednu sumu, a ne za 4500din . Kupac je očigledno nešto pogrešio, i u besu pokušava da nanese štetu mojoj reputaciji, neistinitom reklamacijom. >>>>>SPREMAN SAM DA POLIGRAFSKI UTVRDIMO ISTINU, A KO LAŽE DA PLATI POLIGRAF I 50,000 ODŠTETU ONOME KO GOVORI ISTINU!!!<<<

Kompjuteri | Desktop > TV kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac je zahtevao "uslovnu kupovinu", tj. da mu posaljem karticu da on proba da li ce da radi kod njega pa ako ne radi da mi vrati. Ja sam na to pristao a on predmet nije ni preuzeo. Zbog toga sam duplu postarinu platio.
Neistinito interpretirana komunikacija. Moj odgovor prodavcu je doslovce glasio: "Nikola, Nisam ga preuzeo, jer sam u međuvremenu našao na netu forum o njemu na kome je vrlo loše ocenjen, te je očigledno da se radi o nekvalitetnom proizvodu, koga ste I vi pokušali da se otarasite, preko oglasa. No I pored toga, snosići troškove transporta. Kada dobijete risiver, pošalite mi mejlom svoju adresu i kopiju poštine fakture i ja cu vam poslati novac, ali ču vas lose oceniti kao prodavca, jer ste pokušali da prodate loš proizvod. Milan"
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.