Milan Simic

Jagodina

Član od: 13.11.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moje najgore iskustvo na KP, Sa dotičnim sam imao "dogovor" oko zamene lap topa za njegov ps3. Moj lap top sam odneo u servis stavio mu nov ssd, oborio sistem očistio celog kao iz prodavnice da je izašao, a za njega sam dobio PRLJAV, PRASNJAV, MASAN ps3, zapakovan u istu ambalažu u kojoj sam ja njemu poslao lap top, samo prelepio ni adresu nije pisao već samo zalepio moju staru, na lap topu je bilo malo oštećene koje ja nisam uvideo za koju je tražio nerealnu cenu, na konačan dogovor koji je postignut KRŠI ga i stavlja otkup koji nije dogovoren koji ja saznajem tek kad mi stigao paket. Na pozive i poruke ne odgovara, MOLIM VAS IZBEGAVAJTE GA MAXIMALNO, Kome je potreban dokaz o svemu ovome nek me kontaktira slobodno, dečko je patološki lažov i manipulant! DALJE OD NJEGA! !!
Nije video ostecenje panela, trazio sam da plati panel koji kosta 2000+ptt a on je odgovorio tebi se ne svidja ti plati postarinu da me ne bi trazio da naplati 560rsd. Ps3 je bio lepo upakovan, folija kutija , strecirano sve i preko stavljena adresa. Decko mi je pretio za 560rsd, i zeli da mu se javim ..Svakako bih trebao ja njemu negativnu ocenu da dam jer sam platio panel,ptt i ugradnju a njemu sam poslao ispravan ps3 sve po dogovoru sa moje strane.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Najgori clan sa kojim sam se susreo na kp. opisao mi je da je telefon u sextra stanju, i izbacio neke slike gde tako i izgleda, a poslao mi je polupan telefon na kom se displej odvojio od telefona, poslao mi je tel bez punjaca i bilo cega drugo, samo telefon i neku staru kutiju, na pozive se nejavlja, a na poruke odg savaku 5tu, i obecao je da ce poslati bar punjac, ali i posle 7 dana nista od tog. .. . IZBEGAVAJTE OVOG CLANA, STA GO DA KAZE ILI NAPISE LAZE. .. .. . ZBOG OVAKVIH I NEMAMO POVERENJE JEDNI U DRUGE. ..
Nije tacno!Telefon si dobio po tacnom opisu, ali tebi za 6000 nije se svideo pa si trazio da ti posaljem jos 1000din.Kutija je original, sve si netacno izneo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.