Milan Stojanovic

Beograd

Član od: 16.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poruceni predmet nije primio jer "nije bio kod kuce a nece da ode do poste po njega" Predmet mi se vratio a ja platio duplu postarinu, nakon toga dobijam poruku da racunam da je to rizik posla, s toga preporuka svima da vise ne rizikuju kad je u pitanju ovaj korisnik.
Evo tačno šta sam mu poslao: Evo da ti se javim, vratio sam paket zbog poštara! Čovek nije hteo da me sačeka 10 minuta, da sa pijace koja je udaljena 300 m od zgrade, dođem i preuzmem paket! To mi je stvarno bila zadnja kap, i odlučio sam da ti vratim paket! Za poštarinu od 533,5 dinara(nije 350) neću da idem na poštu i preuzimam paket! Želim ti sve najbolje! Milan Stojanović P.S. Mislim da sam ti sve objasnio! Molim te da me ne zoveš i ne dosađuješ, jer nema razloga da se svađamo zbog trećeg! Od trgovine nema ništa, prihvati to! Milan
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.