MILAN Telefoni 064-077-6660

Kruševac

Član od: 16.11.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Vozila | Na akumulator

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucen je auto, posalto sve po dogovoru, korigovana cena, ne mogu pustiti poruku kupcu, da li me blokirao ovde na kp ne znam, a auto se vraca nazad nije primljen paket. Auto na akumualtor mi se vraca nazad.
Ovo je tačno. Došlo je do predomišljaja kada je auto već poslat od strane prodavca. Izvinuo sam se i ponudio da platim postarinu u oba smera. Gospođa je ishitreno dala negativnu ocenu, izvinula se i videće da li može da povuče negativnu. Priznajem grešku i platiću poštarinu, da se bar delimično iskupim.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljen tablet ocene 9.5/10. Baterija ne ispravna, punjac prekida cim se malo pomeri. Tablet je kao koristila njegova tetka i nije znao za ove probleme, iz oglasa se vidi da covek trguje telefonima tako da sumnjam u ovu pricu. Probao sam da ga vratim ili da smanji cenu za zamenu baterije ali nismo dosli do dogovora.
Tako je. Tablet je kupljen u odlicnom fizickom stanju, ocuvan 9.5/10 tvrdim! Branislavu sam rekao da je baterija malo slabija NIKAKO NEISPRAVNA kako on kaze. Zato je i niza cena tableta bila za nekih 1000-1500 din od trzisne vrednosti istog. Medjutim Branislav je rekao kako on ima izlomljen tablet istog brenda i kako ce on prepakovati bateriju ako bude trebalo. Tako je i bilo. Prepakovao je bateriju i tu nastaje problem. Jer i ta bateriju koju je prepakovao nije dobra kako on kaze. Navodno nece da puni lepo... Branislav mi je onda trazio da vrati tablet sto ja naravno nisam dozvolio jer je on otvarao tablet a i znao je problem sa baterijom. Zato mi je dao negativnu ocenu. Sto je po meni bezobrazno sa njegove strane.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.