Milan Vojnović

Beograd

Član od: 17.02.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Knjige > Religija, teologija i mitologija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je stavio cenu 700 dinara i ja sam poručila tri Sveta pisma. Da bi se on kasnije javio i rekao da je njegova mama sve prodala i da ih više nema. Nastavila sam da pratim predmet i jutros vidim da prodavac prodaje isti predmet samo po drugoj većoj ceni sada po 1200 dinara. I još sam ja bezobrazna pa me je blokirao jer njemu neidgovara istina. Loš prodavac, loš odnos prema kupcu. Sramota. Zao mi je samo sto je dogovor išao preko poruka, a ne ovde na Kupujem prodajem
Radi se o čistoj provokaciji od strane dotične osobe. Prvo je tražila jednu Bibliju, pa potom i drugu, a nakon nekog vremena i treću. Pretpostavio sam da se ovde radi o švercu. Medjutim dok sam ja stigao kući Biblije je već prodala majka. Oglas sam ostavio zbog prijatelja koji takodjer prodaje Biblije. Mi nismo postigli nikakav dogovor i ja sam u momentu kada je zatražila treću Bibliju nešto posumnjao da nije u redu i da je u pitanju ili provokacija ili šverc jer je cena jako niska. Obavestio sam je istog momenta da su Biblije prodane.Sramota. Takodjer ta dotična neće da se javi niti na telefon niti na poruke, jer joj nije čista savest. Ja ne mogu da poslujem sa nekim ako sumnjam na zloupotrebu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.