milan vranjes

Novi Sad

Član od: 25.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Štampači | Laserski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cena je u oglasu bila 25€ a naplaćeno mi je 30€ ne računajući dostavu. Štampač je opisan kao potpuno ispravan a stigao je u neupotrebljivom stanju - čuje se struganje tokom rada i papir se zaglavi svaki put. Zaobići korisnika
Zasto me niste nazvali i rekli da vam je taxi koji vam je dostavio dan za dan naplatio 30e umesto pomenutih 25e,i sto me niste pozvali da je neispravno da resimo problem,nekontam cemu ocena,trebali ste me pozvati da resimo tih 30e jer ovo je glupost da razmenimo 2 poruke i da mi neko negativnu zbog neznam ni ja cega,a da me nije kontaktirao za povrat novca ili zamenu istog za drugi ili neku 3 opciju,nego tek tako.

Audio > Pojačala

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vrlo negativno iskustvo sa ovim prodavcem! Naime htio sam da kupim pojacalo od doticnog, posto sam iz Budve(CG) zamolio sam ga da mi ga posalje autobusom, naravno nije mi prvi put da trgujem na taj nacin i do sada nikada nisam imao problema, posaljem novac autobusom, prodavac pokupi novac na stanici i posalje mi zeljenu stvar po istim ili nekim drugim autobusom. .. Kao sto sam vec rekao, pitao sam doticnog prodavca da li je u mogucnosti da ode do stanice, pokupi novac u dogovorenom terminu i posalje mi pojacalo za Budvu, na sta je on potvrdno odgovorio i tako sam poslao novac za NS, javio kada dolazi autobus, dao broj vozaca i sve sto treba. .. Kada sam ga sjutra nazvao, bio sam iznenadjen kada mi je rekao da nije stigao na stanicu i da nije uzeo novac! ! (opravdanje da zivi daleko od stanice itd). OK, svako pogrijesi i ubrzo sam se dogovorio sa njim da sacekam bus kojim sam poslao novac da se vrati u Budvu (u 6 ujutro)i da istim ponovo posaljem novac za NS, a on da ga saceka i posalje mi pojacalo. .. (upozorivsi ga da ovaj put bude na vrijeme na stanicu, jer mi je stvarno hitno da do vikenda dobijem pojacalo. I tako sam po drugi put da kazem castio vozaca i poslao novac za NS, javio doticnom kada stize bus (ujutro u 9 i popodne u 6 kada se vraca za CG) znaci 2 termina je imao da obavi prijem i slanje. Naravno rekao je da nema problema i da ce biti tacan. Kada sam ga pozvao ujutro, rekao mi je da nije bio na stanici i da ce biti popoidne (u6) i da sve obaviti po dogovoru i rekoh sebi u redu, covjek zna sto radi. E kada sam ga u 6 zvao da pitam da li je na stanici, REKAO MI JE DA JE NA POSLU 40 MINUTA OD STANICE! !! !! !, naravno opravdanja da je zaboravio i sve te puste price, kao i ponude da mi posalje pojacalo onda kada mi vise zapravo i ne znaci nista, sto je zapravo nevjerovatno> da odrastao covjek tako izgrijesi a zvao sam ga nekoliko puta da ga podsjetim i slao mu poruke! !! ! Eto sve se zavrsilo gubljenjem vremena voznjom para dan za danom, smijehom vozaca autobusa, cekanjem na stanici u 6 ujutro (2 puta) i naravno najvaznije bez potrebnog pojacala! Eto nije strasno, ali stavite se u ovoj situaciji pa vidite. .. NIKAKO NE PREPORUCUJEM PRODAVCA AKO NISTE U MOGUCNOSTI LICNO DA PREUZMETE NESTO, PREKO TELEFONA PRIJATAN, ZA SVAKU SARADNJU, SVE SUPER, A ONDA SVE ONO STO NISTE OCEKIVALI! !! ! STVARNO NEMA OPRAVDANJA, FINO SAM GA ZAMOLIO DA MI IZADJE U SUSRET, ZNAO JE DA SALJEM PARE 600 KM I DA MI JE HITNO, OD DESETINE OGLASA SAM IZABRAO BAS NJEGOV, A ON MI NAPRAVIO CIRKUS! Inace koristim KP cesto i trgujem, do sada nikad problema, bilo je izvrsnih ljudi za saradnju i drago mi je zbog toga!
Ja smatram da nije realno za sta sam dobio negativnu ocenu, pre svega ja sam od stanice udaljen 40km, meni treba oko 2 h da obavim to, a radno vreme nemam, i tako da nemogu da se iskombinujem s slobodnim vremenom, poslao sam taxi u moje ime i taxi nije mogao da nadje vozaca busa, i tada aam mu javio da taxi nije mogao da nadje coveka. Ja jako dugo trgujem preko kp i vrednost mojih oglasa je neko vreme bio preko 3000€ prodao sam preko 300telefona do sada, mnogo pojacala, puno razglasa i nikad problem nisam imao, za ocene nisam molio nikoga da mi da, jer meni to ne igra ulogu, molim admine ovog sajta da ppgledaju istoriju mog profila i poruke pa neka oni odluce oko negativne. Ja sam doticnom rekao da dolazi drug za 5dana na more i da ce mu on poneti pojacalo i moce da ga proba i proveri, ali kupac je to odbio, mislim da nisam nikog ostetio, jednostavno mi je on diktirao vreme kada da izvrsim transakcije, ali nmg ja da napustim posao zato sto njemu treba za vikend..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.