Milan

Beograd

Član od: 02.11.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nakon inicijalnog dogovora, milan jednostavno nije poslao telefon. Da budem iskren, da mi je jednostavno rekao da je nasao kupca za vise para ili da odustaje od prodaje ne bih imao razloga da se ljutim. Medjutim gospodin je obrisao oglas i mene blokirao na KP, za to vreme ja sam cekao da paket "stigne" ! Izvucite zakljucak sami. .. sto se mene tice krajnje negativno iskustvo.
Sasvim se slazem da je da sam trebao da Vam se javim i kazem da li sam prodao ili odustao od slanja. Ali druze imao sam smrtni slucaj, a sad da pisem ili objasnjavam zasto nisam ili jesam, jednostavno mi nije padalo na pamet niti sam i mogao. I pitam se ja sad,koliko puta sam ja cekao isto tako i nisam dobio i nervirao se,ali nikada nikome nisam dao negativnu ocenu. Sta ja znam zasto je doslo do tog nesporazuma. I necu nista lose da napisem clanu Aleksandru,jer jeste bio korektan...ali necu se pravdati. Visa sila..

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako mi je zao sto dajem negativnu. .. Ne mislim da je covek los kupac , ali evo sta se desilo. .. 4 dana mi govori da ce doci po felne. . Pored toga mi govori da ih nikom ne prodam i da ce dati kaparu ako treba. . Ja dvojici kazem da su felne prodate. . On mi je rekao da dolazi da ih kupi pa sam zato rekao da su prodate sto je logicno. . Zvao je mog oca i rekao da ce doci, pa zove mwnw da kaze da ce sutra doci, jako neozbiljno. .. I na kraju me blokira kako mu ne bih dao negativnu jer me je ispalio. . Ja sam u minusu jer sam mu verovao i drugim clanovima nisam prodao felne. .. Tako sam ja ostecen ovde. . Opet kazem, ne mislim da je los, ali ako se dogovarate sa njim, neka to bude dan za dan i nikakva obecanja. .. Sve poruke imam sto potvrdjuje da ne lazem. ..
U pravu si za sve sto si napisao. Stvarno nisam mogao da dodjem. Jednistavno nisam imao vremena. Ali rekoh bile bi kuoljene da si mi poslao. U svakom slucaju mi je zao i izvinjavam se tvom ocu i tebi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.