milan

Niš

Član od: 22.12.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Ručni alat | Klešta

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne volim ovo da radim ali me užasno nervira kada nekome pošaljem paket a on obeća da će ga podignuti a posle toga se ne javlja na telefon i kulira me bez ikakvog obzira. .. Negativna ocena za ne podizanje paketa i ne javljanje posle toga. ..
Apsolutna neistina,dugi niz godina sam ugledan clan na KP,sto govore I moje ocene.Ne predlazem saradnju sa ovim clanom iz licnog iskustva,covek je strasno bezobrazan I bezobziran,nemam reci.Dobio sam brdo uvreda,histerija I mnogo toga ruznog preko telefona..cista sramota I zasluzuje da se blokira od strane admina ove stranice. Paket je vrednosti od 300 din,kurir me je zvao juce 18.02.2019 u 15:00h,zbog odsutnosti_bio sam na poslu I nisam mogao da preuzmem paket tog dana,dogovorio sam se sa kurirom da mi ostavi paket u posti I preuzmem sutra dan kao I sto jesam 19.02.2019 I ako sam presao preko gore navedenog I negativne ocene.Nemam reci,a licno mislim da bi drugi clanovi drugacije odreagovali u mojoj situaciji.Ako sam ovim zakasnjenjem I preuzimanjem posiljke zasluzio negativnu ocenu..ok,pozdravljam.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.