Milan

Beograd

Član od: 09.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Ogledala

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne ogovara opisu ! !!

Automobili | Delovi i alati > Auto | Ratkapne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nema veze sa onim iz oglasa sto je napisano. Prvi montiranju ratkapne su pukle. Pri prvom pranju boja siva se ogulila. Samom recju katastrofa ! !! Trazi da mu ja saljem u petak da bi njemu u subotu stiglo kao da pogleda on to. . Zaobilazite ovo!
U utorak, 28. 02. 2017 ( dan kada su mu stigle ratkapne ) Marko mi se javio i kazao da mu se boja ogulila prilikom pranja, a pucanje nije spomenuo.Ja sam mu kazao da mi vrati robu da se uverim u to sto kaze i da mu ( a to je precutao ovde ) vratim novac, ako se ispostavi da je to tako. Odmah sam mu poslao sve neophodne podatke za slanje robe natrag i kazao mu da mi posalje u petak, posto sam radnim danima poslom vezan za tereni onda bi rizikovali situaciju u kojoj ja ne mogu da primim robu, pa bi kupac pomislio da vrdam. Marko je odcutao na tu moju poruku i izabrao da se oglasi danas ovde ( cetvrtak 02.03 2017.).Tako da kad ocenjuje da komunikacija nije protekla dobro, to moze da se odnosi samo na njega, jer je on taj koji je odcutao.Kad govori da opis nije tacan demantuju ga desetine prodatih setova na koje nije bilo primedbi i povrh toga on je primedbodavac koji nije poslao set da bih video da li ta njegova primedba stoji tako da ja mogu da sumnjam u njega. Dakle, Markovo vidjenje bi bilo objektivno da je sacekao subotu, kada sam ocekivao da mi stigne posiljka od njega, pa da kaze, ovaj mi se ne javlja, nece da mi vrati pare, itd. ili da kaze suprotno, covek mi se javio, uvazio primedbu, vratio mi pare.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.