Milan

Inostranstvo

Član od: 07.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Vintage (30 i više godina)

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Koliko ovde ima divnih ljudi, trgovaca, a onda pokaže pravo lice za par hiljada dinara. Kada je opisivao onda je sve bilo istestirano sa par beznačajnih mana, a kad je stiglo sa dodatnim neopisanim, vrlo ozbiljnim, onda "nije imao potrebu da to testira"i "nisam ga pitao da li je sve ispravno". Evo najnegativnije ocene, a da nisam pitao, a i bez tvoje potrebe! Sramota, licemerje, dijagnoza. ..
Laza iz Beograda, Osoba koja je u nekoliko poruka pokazala kao prvo nedostatak TEHNICKE kulture, ne zna da prepozna oldtimera od porudzbe neke stvarke preko aliexpresa...svaki uredjaj stariji od 30 godina koji nije restavriran, osvezavan ima dusu I stanje koje moze u jednom trenu da promeni, pokaze neku promenu.... sto ne znaci da je isti neispravan, pokvaren, nepopravljiv... Jednostavno trazi malo paznje I ljubavi ako se zali uredjaj koji bi vas sluzio nekoliko narednih godina. Dobio je uredjaj sa neoriginalnom maskom biraca za stanice, malo labavim koncem biraca stanica....u vizuelno dobrom I kompletnom stanju, u unutrasnjosti nista dirano ili prepravljano, fabricko stanje. Uredjaj je lepo radio, oba kanala u funkciji, bez sustanja I krcanja, hvatao stanice I slusao komande. Iz iskustva slobodno mogu reci da se uvek trudim maksimalno I iskreno opisati fakticko stanje uredjaja.... Primedbu sam dobio da je jedna sijalica indikator bila pokvarena ili Da ne svetli I da se na utisanom glasu na jednom kanalu nesto malo kao cuje....to je gospodin Laza drugi dan po prijemu analizirao uporedo sa njegovim Braunom model 350 otkrio. Sve razlike koje je uocio prepisao je meni...ustvari shvatio je da je njegov uredjaj koji je planirao da proda bolji od mog....razocarao se u to I nasao mene krivim. Nije imao hrabrosti I doblesti da svoju kupovinu I rizik u koji ulazi kupujuci uredjaj star preko 30 godina prepise sebi kao losu odluku. Iskreno...ja sam kupio nabavio dosta razlicite tehnike I opreme....bez isprobavanja...na srecu I poverenje..nikada nisam nista nekome prigovarao, zalio, plakao...nosim se sa time...gledam, razmisljam, sabiram I kupujem I hvala bogu dobro mi ide. Sam odlucujem I sam snosim odgovornost. Na kraju nesto reci o ceni uredjaja....35 evra sa troskovima dostave do Beograda, od ovih 35 evra 5 idu na racun vozaceve usluge, ja sam to platio, srpski carinski sluzbenik je za sebe potrazio 10 evra, ja sam to platio...da bi na kraju gospodin Laza iz njegove labatorije zvuka meni prepisao kao laz I prevaru neispravnost sijalice I nekog sitnig suma na jednom kanalu.... Za ove novce se trebao zahvaliti I blagodariti...sto.mu je neko lepo upakovao I poslao trazeni uredjaj. Laza je pokazao sebicnost,nedostatak tehnicke kuture, bez razumevanja I ljudskosti, sa losim mislima u svojoj glavi...ima tu nekog tona.... tona bez boje I topline...jednostavno para usi. Ne zasluzuje on ovaj uredjaj....ja sam pogresio na startu...nisam hteo da mu se ispovedam I da njemu otvaram dusu, znam....pogresio sam....srecom postoji onaj gore koji tera vodu......on ce da nam sudi....svakome po zasluzi. Jos jednom cestitam Lazi sretnu staru novu godinu sa zeljom da mu sve ide od ruke I da se drzi svoje labaratorije zvuka. SRETNO!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.