Milan

Beograd

Član od: 29.02.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Senzori i kamere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovu negativnu ocenu ovom članu dajem isključivo da bi upozorio ostale članove KP na njega. U oglasu za Auto kameru Prestigio 540 je napisao da prodaje novu kameru izvađenu iz kutije samo radi probe i da uz nju idu USB kabl i punjač za auto. Razmenio sam sa njim par poruka u kojima mi je ponovio da je u pitanju " NOVA" kamera i mi smo se dogovorili da lično preuzmem istu. Kad mi je dao kutiju od kamere bilo mi je jasno da nije u pitanju nova kamera jer je kutija izgledala kao da je šutirana po ulici. Otvorio sam kutiju i video po kameri tragove korišćenja kao i da nema zaštitnu foliju na ekranu i na sočivu a to svaka nova kamera mora da ima. Sledeće iznenađenje je bilo što u kutiji nema ni USB kabla ni auto punjača. Da li je potrebno da naglasim da to " mora " da ima svaka auto kamera. Kada sam ga pitao gde su ti kablovi ova " poštenjačina" mi je odgovorio: ako hoćeš kupi jer ja nemam vremena za ovakve razgovore! !! Vratio sam mu kameru i on se ubrzano udaljio. Pitam se šta bi bilo da nisam došao lično da preuzmem kameru nego da mi ju je poslao poštom? Naknadno mi je u poruci napisao da ako hoću da kupim novu kameru odem da je kupim u prodavnicu. Sve ovo navodim da bi ostali članovi koji budu imali posla sa ovim članim dobro razmislili da li će sa njim sarađivati a posebno poručivati od njega bilo šta. Koliko mogu da primetim ovo mu neće biti prva negativna ocena jer je već nekoga obrlatio. Svu komunikaciju sa njim kako preko KP tako i preko SMS poruka sam dostavio administratorima KP koji su mi predložili da napišem sve ovo kako bi upozorio ostale na KP. Neću napisati da ne kupujete od ovog člana bilo šta ali ću vam savetovati da sve preuzimate isključivo lično a ne dostavom. Momak je slatkorečiv i fin sve do momenta dok ne uvidi da mu neće proći planirano a onda postaje neotesan, nevaspitan i nervozan. I dok ovo pišem on sipa salve uvreda preko SMS. Za sve navode u oceni posedujem dokaze.
Drug nit me kontaktirao niti napisao realnu cenu, nije bilo 5000 dinara nego 3500 ali ajde, ploča u mojima rukama koji sam godinama palio i gasio komp nikakav problem nije imao, zabice su bile čitave pre slanja, kao što si video na slikama, samo je ova negativna ocena Iskočila.. Zao mi te ploče u tvojim rukama, realno..

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lik poslao poluispravnu maticnu a tvrdio da je 100% ispravna. Na maticnoj od mogucih 8 plasticnih zabica koje sluze za zakljucavanje i vadjenje ram memorije samo su 2 ispravne sve ostale polomljene. Kada uspem da nekako uglavim ram memoriju maticna baca sliku ali samo nakon vadjenja bios baterije i tako svaki put kada zelite da je upalite morate da izvadite bateriju da bi dobio sliku u suprotnom samo crn ekran. Slao sam poruke ali ne odgovara na iste. Nije strasno necu osiromasit za 5000din ali nije lepo i uglavnom sa tim parama nece neko dobro postici i nece im videt haira
Drug nit me kontaktirao niti napisao realnu cenu, nije bilo 5000 dinara nego 3500 ali ajde, ploča u mojima rukama koji sam godinama palio i gasio komp nikakav problem nije imao, zabice su bile čitave pre slanja, kao što si video na slikama, samo je ova negativna ocena Iskočila.. Zao mi te ploče u tvojim rukama, realno..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.