Milan

Inđija

Član od: 17.03.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Rasveta | Oprema i modifikatori

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio proizvod i nije preuzeo i pored mog podsecanja da ce se paket vratiti jer stoji danima u posti, na sta je rekao da ce otici da podigne, medjutim nista od toga. . Paket se vratio sa duplom postarinom. . Krajnje neodgovorno.
Da porucio sam proizvod od doticnog preko brze poste i kao takav paket sam ocekivao na adresi na kojoj sam porucio ali kurir me nije niti zvao niti ostavio ceduljicu da je paket u posti. Ako nesto porucim ocekujem da mi dodje na adresu na kojoj sam porucio. To sto je kurira mrzelo da meni donosj paket nije moj problem. Ti si trgovac i moras da budes svestan da kuriri ne rade svoj posao a mi kupci nemamo uvek vremena da izlazimo sa posla i cekamo redove ispred poste u doba korone. Zelim ti uspesan posao i dalje. Nemam nista protiv prodavca pun sam razumevanja samo sto on ocigledno nije... Inace paket je bio 200 din (da li bi se iko od nas blamirao za 200 din?) pozdrav :)

Audio > Risiveri | Surround

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uređaj polomljen njega ne zanima. Veoma nekorektno sa njegove strane Ne javlja se na telefon, navodno radi a poruke salje
Zahvaljujem se na negativnoj oceni od clana koji ima jednu ocenu i koji verovatno drugi put u zivotu nesto porucio sa interneta. Uredjaj je poslat doticnom Nemanji Sreckovicuu debeloj kartonskoj kutiji. Doticni mi se javio nakon sto je primio porudzbinu da je uredjaj ostecen i da su slusajte sada ovo "delovi koji su slomljeni su u kutiji". Ako i malo mozga imas to znaci da je kurir slomio pakrt pri transportu ne ja! Ako si nekada u svome zivotu nesto porucivao preko interneta moras da znas da kuriri bacaju pakete koliko god da dobro spakujes. Jos mi slika kutiju iznutra i tacno se vidi kako su bacili paket ostao otisak hladnjaka risivera. Rekao si da se ne javljam a saljem poruke. Da to je tacno jer sam na takvom radnom mestu gde mogu da koristim za pisanje ali ne za pricanje. I normalno da me ne zanima sto ti je stigao polomljen je ocigledno ako i malo oci imas nije moja greska. Stvarno mi je zao ali novac ne vracam zbog vreske kurirske sluzbe. Da i malo hrabrosti imas pozvao bi kurire i resio to sa njima a ne iz misije rupe ovde davao negativn ocene za koje znas da nisu zasluzene zvog tudje greske. Imate gore podatke doticnog i ne saljite mu nista jedino uzivo jer ce vam dati negativnu iz hira.

Foto-aparati i kamere > Analogni foto-aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Nažalost nismo uspeli da ostvarimo saradnju, jer je zavesica na kameri neispravna. Žao mi je što sam dolazio do Inđije da lično preuzmem, jer sam lepo unapred pitao da li je mehanički sve ispravno, i rečeno mi je da garantovano jeste. Verovatno prodavac koji je dugogodišnji fotograf nije razumeo šta znači mehanički ispravno. .
Dosli ste na pola minuta niste ni htela da pogledate aparat do kraja. Samo ste izleteli. Sa aparatom je sve uredu. Zvao sam vas odmah nakon sto ste izasli da vidite da niste u pravu ali se niste javljali. Srdacan pozdrav i aparat je vec prodat razumnijem kupcu ostao je jos jedan isti.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.