Milan

Beograd

Član od: 25.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon je stigao bez originalne opreme, sa delimično funkcionalnim tačom i sa izgrebanom poleđinom i izgrebanom bočnom aluminijumskom lajsnom što se na slikama nigde ne vidi, a od prodavca sam dobio potvrdu da je telefon u perfektnom stanju i da mu od opreme fali samo iglica za SIM. Na koncu svega, prodavac me je izvređao ružnim rečima i zalupio slušalicu. ..
Nista od navedenog nije tacno. Posedujem tonski zapis o svemu sto smo se dogovorili. Pristao sam da vratim telefon i snosim troskove, ne zbog primedbe koja i ne postoji vec da se nebi nervirao nepotrebno, ali je gospodin poceo da vice na mene i da me vredja spominjuci mi sve sto imam. Naravno da sam mu spustio slusalicu. Ja imam65 godina i sva ta nevaspitanja mi netrebaju.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Torbe i rančevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao cepanu torbu za 15" a napisao da je nova i za 17".potom rekao da ce mi vratiti nazad novac a torbu mi poklanja sutradan je podigao novac i kad sam ga zvao rekao je ma kakva torba mani me s torbom.
Sta je ovo? Sa gospodinom sam zavrsio transakciju i ocenio me je pozitivno (pogledajte prepisku), cak veoma zadovoljan. Posle NEKOLIKO DANA je nasao nekakvu drugu i mene smmarao danima da mi vrati torbu , a ja da mu vratim novac. Da je tu negde oterao bih ga u vraziju mater i zalepio mu 800din. na celo, nego je trebalo da idem na postu da saljem novac, pa da cekam postara da mi donese neku torbu od 800 dinara, pa da placam postarinu... a sve to samo da bi iskazao dobru volju da pristajem na neciju razmazenost. Nisam mu ja tata.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.