Milan

Leskovac

Član od: 14.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko mi je prodao pokvaren procesor. Procesor pod opterecenjem (4K video, ozbiljnije igrice) ne radi, restartuje se racunar. Temperatura je odlicna jer sam dodatno uzeo kuler za ovaj cpu. Kada sam ga zvao rekao je da nema pare da vrati i okrivio mene da sam ja ostetio procesor i da ga boli k***c za negativnu ocenu. Ovakve balavce izbegavati u sirokom luku.
E Dragane, Dragane ti poima nemas.Prodao sam mu procesor koji je kod mene radio pune 2 godine i terao je dosta novih naslova bez ikakvih problema, procesor je 100% ispravan.Dragan me zove nakon 10 dana i trazi da mu vratim pare jer navodno procesor nije ispravan, da me je pozvao sutra dan od dana kupovine vratio bi mu naravno ali posle 10 dana ne jer ko zna sta je taj radio s procesorom.Sram te bilo Dragane jos sam ti i korigovao cenu.Uzas kakvih sve ima.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi | SSD

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorena kupovina 4.12. vlasnik me pita da li da šalje odma sutradan(5.12.2020. subota) i ja potvrdim ako rade kuriri da pošalje- adresu sam mu i pre pitanja poslao i rekao da šalje no to nije bitno. Ponedeljak 7.12.2020. ništa ne javlja niti pošiljka stiže, pitao ga da li je poslao u subotu ili će tek danas(ponedeljak), čovek me izignoriše ne odgovori. U utorak 8.12. ga pitam da li je poslao ssd ili me ispalio, da bi mi lik rekao da je otišao za BG(juče ujutru- ponedeljak) i da neće biti tu do sledećeg vikenda. Niti se javio oko toga, niti se na kraju izvionio. Ne preporučujem nikom saradnju sa ovim članom zbog loše komunikacije i ne poštovanja dogovora!
E ovako da se javim povodom ove negaticne ocene.Lepo sam napisao coveku iskrslo mi je nesto otiso sam u bg,covek mi odgovara hmm "a ja sam sisao vesla" ajde sto sam mu i cenu dosta korigovao i ako je vec cena bila smesna reko sam mu kad dodjem iz bg-a saljem ssd, naravno da mi je u cilju da sto pre prodam svoju robu.Ne covek je nestrpljiv pocinje da vredja,napada,preti itd.Molim administratore da reaguju na ovu ocenu.Ne moze se olako deliti negativne ocene bez razloga jer nikakva materijalna steta nije nastala ovom korisniku,pa bih zamolio administratora da ovu ocenu izbrise.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.