Milan

Čačak

Član od: 10.12.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Tjuneri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavati u širokom luku! !! Šalje neispravne uredjaje, a u oglasu ih hvali do neba!
E ovako da pocnemo : Ovaj nazovi gospodin je kupio od mene uredjaj tvrdim u ispravnom stanju kao sa slike...sijalica svetli zvuk vrhunski stabilan...milion posto...a posto je drugaru verovatno falio neki deo pa posle od jednom mu sijalica ne radi ps uzeo sta mu treba pa bi da vrati uredjaj to je druga stvar....no nije ni to problem uredjaj sam hteo da mu primim nazad ali posle uvreda da sam prevarant i slicno iskreno ne pada mi napamet. moje ocene govore ko sam i sta sam I ne realno je da sijalica ne radi a slikana nastala pre 15 dana....eto to je cudo bas se sad pokvarila...a uredjaj je inace msm iz 1979 godine ... a pve dve negativne mi zaista nista ne znace od ovakvih kupaca. Svako dobro Gospodine Mikele

Audio > Pojačala

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čuvajte se. Oglasio pojačalo kao ispravno a poslao kršinu koja nije ni za delove. Umesto da prihvati vraćanje pojačala, blokirao komunikaciju. Bežite od ovog prodavca.
Zaista smesno . Ne BiH ulazio u dalju raspravu a pojavilo moze vratiti ako vam ne odgovara. Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.