Milan

Leskovac

Član od: 01.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

napiso u oglasu 626 a nije vec je 626g duos a to je ogromna razlika nije poslao garaciju pisanu a u oglasu stoji da je poseduje nejavlja se na poziv i neodgovra na potukre

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Katastrofa, uzaludno bacene pare pritom gospodin tvrdi da je neko ostecenje nastalo prilikom transporta a vidi se da je ploca izgrebana i da su menjani kondezatori. Jos tvrdi da je on u pravu niti moze bilo sta da se dogovori sa njim oko predmeta za koji tvrdi da je ispravan ali nazalost nije. Preporucujem da ovakvog coveka izbegavate. Nadam se da moj novac nije neispravan !
kada smo se culi telefonom pre nego sto je poslata ploca rekao sam gospodinu da su promenjeni kondezatori pritom ploca je ispavna i to imam kao dokaz sto se moze videti iz prilozenih slika,pritom gospodin mi je takodje rekao da ce nositi plocu u "servisu" da vidi dali moze da je popravi a navodno on radi sa racunarima,sto se tice ispravnosti ploca je ispravna a to sto kod doticnog gospodina nece da ocita Ata kontrolere na maticnoj ploci,mozda je do kabla ili do dzampere neznam u svakom slucaju nije ni bitno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.