Milan

Valjevo

Član od: 22.09.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Analogni foto-aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je tvrdio da je predmet prodaje proveren i ispravan. Pokazalo se da postoji nekoliko nedostataka, od kojih jedan direktno utiče na funkcionalnost. Predložio sam da predmet prodaje vratim a da mi prodavac vrati novac, ali na moje poruke preko Kupujem prodajem platforme nisam dobio odgovor(vidim da su pročitane). Napominjem da predmet nije oštećen u transportu.
nikon fe2 sa objektivom 50mm postavljen oglas za 60e , u oglasu navedeno da je zenin /pokjne/stoji 20 godina da sam odno kod fotografa da poveri ,zamenio baterije i reko mi da je isravan, reko sam da se nerazumem u foto , oglas brisem /imo kupca za 60e/ potom se cujem sa kupcem zoranom i na ponudu 12000 prodajem nikon fe2 sa objektivom kao sto je bilo na oglasu , sad si isti aparat oglasio bez objektiva za 12000 / posto preprodajes malo ti je objektiv od 50e zarade / napominjem da se u mom oglasu na slikama vidi da fali deo za motanje , koje postavljen kad i baterje . ja nisam kriv.....mogo si jeftinije da kupis pa bi imo vecu zaradu . ima narodna poslovica u vez tvoje kupovine /raspitaj se / a ova tvoja losa ocena / ja nezivim od PREPRODAJE /////
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.