Milan

Palić

Član od: 15.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Parfemi | Ženski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Armani Code koji je moj suprug narucio od ovog prodavca nije original. Nije istog mirisa kao original Armani Code i ne traje na kozi duze od 30 min. Pokusali smo da reklamiramo parfem nakon sto smo ga otvorili, i dobili smo odgovor da ne mozemo da ga vratimo i dobijemo original koji smo narucili. Takodje, ni novac ne mozemo dobiti nazad. Moj savet je da ne narucujete parfeme od ovog prodavca.
Gospodja koja se predstavlja kao Marija Simic iz Vranja a suprug joj je Bojan Jovic iz Beograda,su narucili Armani code preuzeli i nakon nedelju dana koriscenje kontaktirali me da im ne odgovara jer su oni navodno testirali parfem sa nekim drugim parfemom na papiru ostavivsi ga preko noci i da ujutro papir nije mirisao?Ova prica da parfemi nisu istog mirisa i da ne drze duze od 30min na kozi je cista izmisljotina jer su svi parfemi postojani i traju,isti ovakav parfem stigao mi je razbijen u transportu pre nekih nedelju dana kada sam izvadio razbijenu ambalazu iz kutije miris na rukama mi je ostao citav dan. A sto se reklamacije tice nisam mogao da je uvazim jer ukoliko im parfem nije odgovarao trebali su mi javiti nakon sto su ga otvorili a ne nakon nedelju dana koriscenja sto sam im ja i objasnio da ne mogu da vratim coveku koji mi nabavlja robu posle tolikog perioda
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.