Milan

Beograd | Zvezdara

Član od: 18.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Svaka cast administraciji sto ste ga blokirali i mene je poslao hard disk umesto graficke, ostetio me za oko 5000din.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Teska srca, dajem prvu negativnu ocenu, inace prastam greske pogotovo ako se neko izvini, ali ovog puta negativna zbog bezobrazluka. Od clana sam narucio Graficku Karticu koju je rekao da ce poslati, nakon par dana javlja da je poslao medjutim kartica danima ne stize za to vreme ga zovem vise puta i molim da proveri sta se desava, a on svaki put izmislja nove lazi te stici ce, pa proverice, pa nisu dobri podaci pa sta znam, iako sam poslao sve ok podatke. Na moje insistiranje (vise puta) da mi posalje kod za pracenje govori hocu i pravi se lud. Na kraju me i blokirao. Zbog svega gore navedenog ide NEGATIVNA. Pazite se ovog clana.
NIKAKO SE NE SLAZEM SA OVIM NEGATIVNOM, clan je narucio graficku, a ja sam mu lepo prvo rekao da je poslat, pa onda posle pet dana mu nije stigao, ja sam zvao postu, proverio, i rekli su da su NETACNE podatke. Pa mi se vratio paket sledeci dan. I s obzirom da sam mu rekao da su netacne podatke. NE VIDIM RAZLOG DA ME PITA ZA KOD ZA PRACENJE. SKROZ JE BEZOBRAZAN I NE SLAZEM SE NIKAKO SA NEGATIVNOM OCENOM. MOLIM ADMINISTRACIJU DA UKLONE OVU NEGATIVNU JER JA NISTA NISAM POGRESIO!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.