Milan

Kikinda

Član od: 10.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Srecna NG! !! Naime dajem ovu negativnu ocenu zato sto kao prvo prodavac me je blokirao Drugo poslao mi krs od laptopa koji nece da se ukljuci ni pomocu trikova a u oglasu je bilo drugacije opisano Trece laptop je polomljen i nikakav kao da ga je izbacila poplava Cetvrto laptop je spakovan u kutiju koja je toliko prljava iznutra i toliko smrdi da se za malo nisam ispovracao kada sam otvorio paket. .. Velika sramota! !! Bruka se za 4000din Buduci kupci dobro razmislite da li da kupujete bilo sta od ovog prodavca
Laptop za delove, sve je kako sam opisao, kutija je bila cista, nezelim nixasta da ti se pravdam, samo punjac i baterija vrede toliko, bio je ukljucen 10min pre pakovanja. Objasnjeno je sta je slomljeno. Trebao si kupiti nesto novo a ne ovaj za 3900 din. Hvala na oceni Imas i ti negativne a imaces ih jos, zelim ti uspesnu novu godinu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.